oglussannesiiii Kızlar mhrsden randevu alınmıyor bu bölüme ama bu bölümde kaydım var randevu alınmadan mı gidiliyor bu bölüme?
susaMom_ oglussannesiiii Geçen yıl bana perinatoloji için randevu gerekmiyor demişti danışman ama hiç denemedim o yüzden net bi bilgim yok canım üstte kalsın
Busraatpl oglussannesiiii Bilkent şehir hastanesinde direk perinatolojiye randevu alabiliyorsunuz diye biliyorum. Banada kimse yeşil alan açmadı ben kendim mhrsden randevu aldım, geçen salı günü başka ilden gittim muayene oldum.
petronix oglussannesiiii Yeşil alan açılmazsa MHRS üzerinden perinatolojiye alamazsınız. Ben perinatoloji takipliyim yönlendirme yaptılar ordan bana yeşil alan açtılar şimdi istediğim hastaneden alabiliyorum. Hiç perinatolojiye gittiniz mi? Yoksa ilk kez mi randevu alıp gtceksiniz?
Aysgllarkn oglussannesiiii doktorunuz yeşil alan açmamış olabilir, ya da başka bir hastanenin perinatoloji bölümüne randevu alabiliyor musunuz
oglussannesiiii Aysgllarkn ankara bilkente denedim sadece yatışım oldu dün taburcu oldum hatta haftaya pazartesi randevu alıyım dedim randevu alamazsınız diyo
oglussannesiiii Busraatpl öyle birşey varsa direk gidicem çünkü ne bilkent ne de mhrs kabul etmiyor suçunu
Busraatpl oglussannesiiii siz mhrsden bilkent şehir hastanesi diye girin perinatolojiye direk randevu alınıyo ben direk perinatolojiye aldım gittim