Senaturkdag Kızlar ankara bilkent şehir hastanesinde SSVD açılmış kabul ediyorlarmış sezaryen sonrası vajinal doğumu sizce doğrumu bilen duyan veya orada tanıdık çalisan varmı
minnoshan Senaturkdag @yilma ben pazartesi gittim ssvd polikliniğine ssvd denemek istediğim için bana süreci neler olursa sezaryene dönüleceğini falan anlattı ebe ama hiç destekleyici şekilde konuşmadı bilmiyorum neye dayanarak açmışlar bu polikliniği 21 haftamdayım mesela şu egzersizleri yap vs gibi önerilerde bulunmadı devlet hastanesinde böyle bi uygulama oluyorsa çalışanlarını da bence ona göre seçmeliler o kısımın. Zaten randevu aldığım doktor değişmiş gittiğimde başka isim söylediler ama o doktor bile bakmadı içerde de başka doktpr vardı bilmiyorum il dışından gideceğim sürekli her şey yolunda giderse çok istiyorum ama biraz desteklenmek de önemli bence. Hiç duymadım bu arada bilkentte ssvd yapmış birini
yilma Senaturkdag 4 sene geçti sezeryanımdan 3 normal doğum 1 sezeryanım var şuan yine hamileyim 34 haftadayım 12 haftada söylediler istemedim
Zehra6818 minnoshan Bilkent’te ssvd yapanlar var hatta haberi bile yapıldı, internette aratırsanız görürsünüz. Ben de şu an ssvd takipliyim, ayrıca gayet ilgililer. Ssvd için Fatma Doğa hoca bakıyor, perinatoloji 3 e gitmeniz gerekiyor.
m2010 Zehra6818 benim ilk doğumumda doktor çatı dar bebeğin kafası iri diyerek sezeryane almıştı çatı darlığı hep devam eder mi acaba ssvd bende çok istiyorum