Sema1643 Bunu hisseden bir tek sen değilsin 9 aylık oldum doğuma son bir haftam var ve bu hisleri çok yaşadım. İlk hamileliğim yaşadığım şehirde hiçbir çevrem yok eşimin ailesinin de umrunda asla değilim yakın olmalarına rağmen gidip gelmezler, sormazlar. Senin en azından bir oğlun varmış ve karnında da bebişin bunlar aslında bizim için şifa kaynağı. Çok ağladım ve çok üzüldümm zoruma gidiyordu yalnız bırakılmak ama eşim hep yanımda olmaya çalıştı. En son kendime bir söz verdim üzülmeyecegim. Ve yalnız olmadığımı hatırlattım hep kendime eşim var ve inşallah kızçem olacak. Ruhuma şifa yoluma yoldaş olacak. Güzel düşününce güzel oluyor. Meşguliyet bulmak lazım sürekli zihin boş bırakılmaya gelmiyor. Allah’a yakın olmanızı sağlayacak meşguliyetler bulun. Namazsız, Kuran’sız bir hayat hayat değildir emin olun. Allah’a sığının bu kalbinizi teskin edecektir. Kitap okuyun mesela, beğendiğiniz bir hocanın videosunu veyahut bir film izleyin. Bu süreçte bu duygusallıklar çok normal hemen hemen hepimiz bu süreci ve duyguları yaşıyoruz bunlar anormal değil kendinizi suçlamayın. Allah kalbinize sekinet hayatınıza huzur versin. 🌷