muhendisaenne Kızlar merhaba , 37.haftaya girdim ve inanılmaz bir uykusuzluk çekiyorum akşamları sadece 4-5 saat uyuyorum ve sonra gün içinde de asla uyuyamıyorum. Bu durum normal mi? Benim gibi olan var mı? Halsizlik yaşıyorum ama asla uyuyamıyorum. 😭
Hemsireezo muhendisaenne 37+4 teyim bende uykusuzluk var malesef sabaha karşı uyuyorum öğleye kadar uyuyorum. Sıcaklardan diye düşünüyorum. Az kaldı kavuşmaya biraz daha sabır🫶🏼
ppmerlina muhendisaenne ben de aynıyım 16 haftalığım ilk haftalarda 20 saat yattığımı bilirim ama artık çok çok az yatabiliyorum gözümden uyku aksa bile 🥹
Esma006 muhendisaenne yarın 37 olucam 32 den sonra güzel uyudum sıcaktan da olabilir canım lavobo ihtiyacı fln
Kanatlarimruhumda muhendisaenne 37 ye kadar uyuyabilmeniz harika bence. Benim ilk oğlumda pozisyonu kaburgama dayadığı için çok ağrım oluyordu saat 4 de kalkıp oturarak uyumaya çalışıyordum 30. Haftadan sonra. Şimdi 2. Gebelik daha 8 haftalık bunda da şimdiden uyuyamıyorum 😂 Allah doğum sonrasına hazırlıyor diyorlar ya doğru herhalde. 2 çocukla ancak şimdiden başlayan uykusuzlukla çözerim galiba 😂
muhendisaenne Hemsireezo az kaldı ama halsizlik olup uyuyamamak cok zormuş 😢 zaman geçmiyor gün bitmiyor resmen.. allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım
ppmerlina muhendisaenne amin canımm Ama sanırım vücudumuz her anlamda kendini anneliğe hazırlıyor. Uykusuzluğa hazır olun diyor yani 🥹🥹
muhendisaenne ppmerlina evet bende aynısını okudum. Günde 2-3 saar uyku bile normal deniylr ama vücudun alışması işte zaman alacak anlaşılan 😢
muhendisaenne Kanatlarimruhumda allah yardımcımız olsun sık sık uyanmalarım daha erken başlamıştı ama gün içinde uyuyabiliyordum şimdi gün içinde de uyuyamıyorum 😅
Zehrazi23- Bebek hareketleri ya da ne bilim sıcak basması tuvalet derken gece kaç kere uyanıyorum bilmiyorum 37+3 oldum bir haftadır doğru düzgün fece uykusu bilmiyorum sürekli bölünüyor gündüz de sıcak uyutmuyor az kaldı kavuşmaya