Genc1anneadayi Bana öneriniz var mı Ovitrellenin tam 36. Saati aşılama yapıcam ilk aşılamam olacak Sabah akşam Klomen öğlen letu kullandım
anonimhesapp Genc1anneadayi inşallah hayırlı haberler alırsınız. Birşey sormak istiyorum klomen ve letuyu aynı anda kullanmanızın sebebi nedir acaba bir tanesi yumurtayı geliştirmemiş miydi ? Bana da letu verdiler bu ay sadece işe yaramazsa başka ilaçla mı destekleyecek onu merak ediyorum 🌸🌸
Rabiaaa_1 Genc1anneadayi her şeyden önce ruhsal olarak rahat ol bütün düşüncelerini kafandan at beklenti içerisinde olma evren genelde en beklenmedik anda verir isteğini bu yüzden bu düşünme aşılama olduktan sonra hiç yapmamış gibi hayatına devam et eğer olmazsa üzülme diye
Genc1anneadayi Leontiine test 14 12 gün falan diyorlar bazıları 1. Haftada kan vermiş sizin tuttu mu ne zaman test yapayım DR 11. Gün dedi
Genc1anneadayi anonimhesapp şöyle ben 1 ay Klomen kullandım hamile kalamadım 4 ay kadar yüksek doz yani sabah öğle akşam letu kullandım çatlatma iğnesi de kalamadım yine DR birde böyle deneyelim dedi Hsg falan çektim sperm testi iyi kalamadım yani bi sorun yok
Leontiine Genc1anneadayi tuttu 14. Gün test yaptım silik çıktı 16’da koyu çizgi çıkınca kan vermeye gittim öyle öğrendim