Hbsanneoluyo Kızlar merhaba 38+3günlük hamileyim bugün doktora gittim bebeğimin boyu 50cm kilosu 3060gram Ebe bugün çatı muayenesini yaptım biraz cnm yandı ama abartılacak bşy yok bu hafta olur doğumun inşlh dedi Genelde çatı muayenesi doğumu tetikliyomuş sizin çatı muayenesinden kaç gün sonra doğumunuz gerçekleşti
Endegerlimoglum Hbsanneoluyo ay hiç kimse yazmamis. Ama cati muayenesinden sonra doğum olsaydı benim olurdu heralde. 3 kere catima baktılar tık yok
Ylmzkbr Hbsanneoluyo çatı muayenesi olduğum gün doğurdum:)) sabahı nisanim gelmişti,aksami suyum geldi ve dogurdum:))
iclal Doktorum erkek çocukların daha geç geldiğini söyledi. Bence çatı muayenesi evet biraz nst de ağrı görünmesine sebebiyet veriyor ama açıklık yoksa hemen doğum olacağını sanmıyorum. Bu örneklerden biri de benim
Tugbaylmaz- Bir hafta sonra doğum oldu, muayeneden 4 gün sonra nişan geldi ikinci günü de kızım geldi 🙆🏻♀️
NeeSalman Bende dün çatı muayenesi oldum 38+2 günlükde hamileyim ve dünden bugüne hala doğurmadım🙂 ama doktorum özellikle belirtti muayenede daha ileri gitmedim doğumu tetiklememek için dedi
gizboz Ben de yarın kırk Ä gircem bugün tekrar çatı muayenesi oldum bebeğim büyük diye doktorum sezeryan olsun dedi ben ısrarla normal diyorum kendi doktorum çatı üstten basık Vs dedi ama başka ni doktor o kadar dar değil ama bebek büyük zorlanablr dedi çok kararszm sezeryan Ä gitcektm yarın bir gün daha bekleme kararı aldım az önce siz olsanız naprdınız
Meryemabf Hbsanneoluyo Beni ilk 36 da yapmıştı doktorum 38de doğurdum hatta 1 mayısta doktora gitmiştik o günde bakmıştı bu gelecek gibi demişti 6 mayıstada doğumum gerçekleşti 😊