EsoMom_ Ağrılarla devam ediyoruz hareketleri hissetmediğimden takıntılı oldum gibi bişeu akndmskskksk
koza08 EsoMom_ ilk trimester baya zordu. 2.yi iple çekiyordum. 15.haftama girdiğim gün bayıldım. 🤦🏼♀️ 4-5 gün sonrasına da ayak ve sırt ağrım başladı fena haldeyim. Bu ağrılar için çok erken değil mi anlayamadım.
babyloving EsoMom_ 37+5 benim de bugün nst de sancı çıktı düzensiz diye eve gönderdi bu haftada olanlar bebek hareketleriniz nasıl acaba 🤔
OzenMeryem 38+4 yalancı sancılar, 1 cm açıklık, sırt ağrısı, sürekli uyumakla hiç uyuyamamak arasında kalmak derken durumlar vahim 🥴😃
EsoMom_ OzenMeryem ayyyy Allah yardımcın olsun bacım valllaaa :) az daha sabret günler kalmış artık 😆😆
OzenMeryem EsoMom_ Allah razı olsun 🙏🏻 aynen az kaldı çok şükür Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah 💕
EsoMom_ babyloving düzensiz olunca yolluyorlar çok fazlaysa sancılar göndermiyorlar canım ilk hamileliğimde bende öyleydim
Sevillayy42 babyloving 38+2 oldum bugün yalancı sancılar çok ama gelen giden yok geceleri çok hareketli gün içerisinde ara ara hareketli o da yeri daraldığı içinmiş okuyorum da
babyloving EsoMom_ evet bakalım bebek hareketleri nasıl bu haftalarda sanki bi yavaşladı gibi geliyor bana ne zaman gitmem gerekiyor kestiremiyorum hareket azlığında gel dedi doktorum ama
EsoMom_ koza08 magnezyum bek ağrısı diye biliyorum çünkü benimde belim çok ahrıyor doktpr magnezyum eksikliğinden demişti :)