bebeklerim__ happybabyy411_ hiç stres yapma. Aynısı arkadaşımda da vardı. 36 haftada kendi sancısı geldi gelmeseydi de 37 i görmeden alacaklardı. Beklemesi sıkıntı oluyormuş. Bebegi hiç kuvoze girmedi kilo şu da gayet iyiydi sarılık dışında bi sıkıntısı olmasi
happybabyy411_ bebeklerim__ Ayy darısı bana inşallah ne güzel kendi sancısının gelmesi de iyi olmuş bana suni mi verirler bilmiyorum bebişin başı aşağıda normal doğum pozisyonunu almış hayırlısı diyorum artık sağlıkla olsun da önemli değil
Aysakyld happybabyy411_ evet kolestaz ilacına başlattı takip edilecek değerler duzelirse şikayetlerim biterse doğum normal zamanda olacak eğer bitmezse 37. Haftada 1 haftam kaldı 37 ye
bebeklerim__ happybabyy411_ kendi sancısı geldi ama kaka yapınca acil sezeryana aldılar. Hayırlısını iste Rabbım tek avazda alsın sağlıkla gelsin. Şuan kilosu kaç
happybabyy411_ bebeklerim__ Aa kakasını mı yapmış nasıl anlamışlar ultrasonla bakınca anlıyorlar mı doktorlar
Gulsena09 happybabyy411_ canim hic sorun yapma kafana takma ben 35.haftada dogum yaptim 2900 gram dogdu hic solunum sikintisi da yasamadik cok sukur