Momsbabyyy ppmerlina Kızlar bu 13 haftalık arkasını dönmğş sanırım 🫠 Kızlar bu da 12 haftalık tahmin edebilen olursa sevimirimmm doktorum söylemek istemedi erken diyor 🫠🫠 @[silindi] @Beyzanury1234 @Fahriye41 @Alya05 @YavruKurtveAnnesi @Eslem2112 @Beybisiiiii @Asteriaa @3_bebelianne @Aysun84 @Burnosunn_annesi @kimchikimdi @MadameTussauds
Momsbabyyy Bizimki tam ortada mı nedir :)) 2 cinsiyet sayfasına sordum biri %75 kız diğeri %80 erkek dedi 🫠 2 hafta sonra netleşir umarım:))) @Eslem2112
Alya05 ppmerlina Canm gittim doktora dedi henüz erken Dedim hocam bacak arası dolu gibi dedi kordonda olabilir dedi bi ay sonra gelirsin net beli olur
Buse4161 Alya05 birinde kıçını dönmüş birinde yüzünü dönmüş yan pozisyonda fotosu yok mu mdwşxlwldlsldlg
Alya05 Bu hafta kemik yapısına baktı dedi iyidir güzel gelişmiş. Bilmiyorum anlamadı doktor cinsiyetten bide özel
Momsbabyyy Beyzanury1234 bizimkinin baya kafası karışık 😂😂 bacak arasına çevirdi bi sanki dolu gözüme çarptı sonra arkası dönük bu fotoyu çekti verdi elime 🫠
Alya05 ppmerlina ayyy vala bende anlamdım gitti diyor bu haftalar yanıltıcı oluyor. Ne kız diyor ne erkek oda anlamadı galiba Ben sordum hocam bacak arası dolu gibi diye. Dedi kordonda olabilir 🤔 bir ay sonra net belli olır dedi