ppmerlina @“Yesim34m”#p37180005 valla kesesi top gibi değil yani orantılı, yuvarlak değil ben o yüzden erkek diye düşünüyorum Bi de sanki eli oluşmuş gibi. Eli ayağı gözüken bebekler için de erkek derler Senin fikrin ne
ppmerlina ppmerlina @Yesim34m @“Yesim34m”#p37180005 valla kesesi top gibi değil yani orantılı, yuvarlak değil ben o yüzden erkek diye düşünüyorum Bi de sanki eli oluşmuş gibi. Eli ayağı gözüken bebekler için de erkek derler Senin fikrin ne
ppmerlina kimchikimdi ben de erkek olursa ağlarım gibi düşünüyordum ahahahshshs 🤣 Bir kız bir oğlan olsalar missss
kimchikimdi ppmerlina Ay evet öyle cinsiyet ayrımı yapmıyorum asla Öncelikle sağlıklı olmasi ama bir kızım olsun cok isterim kiz olana kadar denicem 😂😂😂
Buse4161 ppmerlina fıtık var kız iki tane hem kasık hem bel fıtığı doktora söyledim kan sulandırıcı yazdı 34. Haftaya kadar kullan dedi o haftadan sonra da sezeryan günü verecekler galiba kan sulandırıcı pıhtı atmasın diye veriliyor işte
Fahriye41 ppmerlina Amin bütün çocukların acısını göstermesin yok yok kuzum 3.cu çok zor yaşim 23 2 ideal bana göre çok istedk kız olsun nazlı bir oğlan nasipmis bunada şükür 🤭
MadameTussauds ppmerlina Valla sorma bak soguk alginligi var öksürük burun akintisi bogaz agrisi agzimin ici komple pamukcuk dilim var mide bulantisi falanda cabasi yani halimi düsün bacim 😭😭
ppmerlina Elife2691 o zaman net erkektir 🤣 gerçi 9 ay erkek denilmiş ama doğumda kız çıkmış (doktor bile inanamış) böyle hikayesi olan uzak bi akrabamız var hiiiiç belli olmaz bu işler
ppmerlina Fahriye41 23 yaşında 2 çocuk çook iyi ve zor Allah sabır versin bi 5-10 sene kafa tatili yap katılıyorum sana 🤣🥰🥰
Fahriye41 ppmerlina Amin Amin canım hiç kolay değil 😂o yüzden çocuk sezonu bitti benim için 3.cu olursa bakır köye yol alırım 2 erkek evlat 3.yu aratmaz die düşünüyorum 😂😂😂
Alya05 ppmerlina geçen hafta Banada dedi erkendir bi ay sonra belli olur. Ama yarın 14 haftalıktır belli olur inş yoksa bir ay sonraya kadar patlarım 🤣🤣🤣
Alya05 ppmerlina hahah evet öyle derler. Hepiniz benimkine sapına kadar erkek dediniz Sen dedin bu erkek değil se ben bişi bilmiyorum 🤣 Yarın bol çikolata yiyip öyle gidecem