senem0987 Kış bebesi olacak ilk haftalar hastane çıkışları alıp mı giydirmeliyim yoksa böyle kazak ve altını mı giydirmem gerek içine de uzun kollu zıbın giydiririm diye düşündüm yani hangi takımdan almam gerekiyor tam anlayamadım iki takımın da 0-3 ayı var
aybalasmom senem0987 oy sağlıkla gelsin inşallah. Ama kazak giydirmesi zor olur bence ya hastane çıkışı, yelek, battaniye falan yeterli olur bence
NoName_ senem0987 alttaki daha iyi,ben birde alt üst takım nedense sevmiyorum ya fazla tulum çok seviyorum bebeklerde daha kolay geliyor bide 😅
senem0987 Kafam karıştı alttaki takım için de hastane çıkışı yazıyor hep ama ne kadar süre giydirebilirim alttaki takımı mesela bazılarında bi tek yenidoğan diye geçiyor 0-3 ayı yok mesela
senem0987 aybalasmom evet kazak zor olur gibi hastane çıkışı daha rahat konforlu gibi duruyor onlardan alırım artık 🌸
Melissayda @senem0987 canım kazak tarzı takımlar alma ciltleri hassas kaşıntı vs yapar. Onun yerine alttaki takımlardan alırsan daha kullanışlı olur. Yenidoğan takım 2-3 adet alsan 4-5 tane 1-3 ay takım al. Bebeğin boyu uzun olursa yenidoğan pek kullanılmıyor kısa geliyor. (Yenidoğan standart 50 cm oluyor)
senem0987 [silindi] aynen öyle sanki daha rahat olacak gibi hem giydirmesi de daha kolay olur üstteki takımı seneye 1 yaşına geldiği kışın giydiririm artık 😂
[silindi] senem0987 aynen öyle o zaman daha da tatlı olur , hem bu hastane çıkışı kumaşlarına kokuları siniyor oğlum 3 yaşına geldiğinde bi açmıştım bu kıyafetlerini aralardan yeni doğduğu zaman ki kokusunu alıyordum çok güzeldi 🙈🧡