Yagmur90 Merhaba kızlar Allaha şükür yolculugumuzu tamamladık darısı bekleyen herkese pazartesi günü sabah lap diye bisi düştü sanki iç çamaşırıma nişan beklerken meğer suyum gelmiş ıslanmıştım ilk altimami işedim dedim ama yok bacak aramdan sızmaya başlayınca anladım hemen duşa girdim apar topar hastaneye gittik açıklığım 1 cm di sancılarımda vardi sonra sancıları hızlandırmak icin serum takıldı sabah 8 den aksam 3 e kadar acikligim ilerlemedi sancılarım dahada kotu oldu kusmaya başlayıp halsizlikten bayilcak duruma gelince doktoru çağırdılar suyum zaten gelmişti açıklıkta ilerlemeyince sezeryana alındım sancılardan sonra inanın sezeryan zorlamadı sonda olayında takarken hafif acio ama öldürmüyor genel anestezi aldim ilk gun biraz aptal gibiydim ama suan biraz daha iyiyim ağrı illaki oluyor ama iğnelerle geciyor hala doğurduğuma inanamıyorum herşeye rağmen cok cok guzel bir duygu Allah hepinizin yardımıcısı olsun💕💕
Yagmur90 Merib ebeler once takmak istedi o da büyük ihtimal mahremiyet icin amelyathanede herkesin icin de açmamak icin
Melike26 Yagmur90 ameliyathanede zaten açılıyor canım mecburen. Keşke acı çektirmeselermiş ama olmuş artk. Gözünüz aydın darısı başımıza inşallah
Burcum91 Oncelikle hayirli olsin canim rabbim sagliklica bjyutneyi nasip etsin Neden spinal olmadin se mi tercih ettin geneli
Yagmur90 Burcum91 ben istedim cunku sancılarım cok fazlaydı onları çektikten sonra cok fazla gergin ve yorgun düştüm komple bayılmak istedim zaten cok kisa sürüyor hersey ışık hızı 😁
Burcum91 Yagmur90 yani dogru sende haklisin canim ay hemen bitsin ya suan hastanedeyim bende bekliyorum sezeryan saatini