psymom Selam kızlar bugun kontrole gittik yaklasık 11 kilo aldım bebiş de 3200kg 49-50 cm dedi sizde nasıl gidiyorr inş doğumdan sonra gider bu kilolarrr
Birsevdannelik psymom bende 35 de gittiğimde 3000 kilo dedi doktor ama bende toplamda 7 kilo aldım geçen hafta gittim kilosunu da sormadım unuttum bu cuamrtesi kontrolüm var tekrar bakalım ne kadar oldu bebişim unutmazsam inşallah 7 temmuzda doğum olacak
psymom Esma006 ayy masallah kiloları cok yakınn bakalım ultrasondaki gibi mi dogacaklar, doğum için gün aldınız mıı
Esma006 psymom haftaya perşembe gittiğimde alicam zoraki sezeryan çünkü bebeğin baş çevresi 97 cmdi eğer 97 de kalırsa normal doğuma zorlanicam ama 100 cm geçti ise sezeryan tarihi vericem o hafta dedi bakalım
Meryeminannesi20 Esma006 97 santimin 1 metreye yakın olduğundan haberiniz var mı ya başka bişeydir o çünkü baş çevresi en fazla 35 felan oluyor diye biliyorum 97 imkansız biz büyüklerin bile baş çevresi 97 değil
Esma006 Meryeminannesi20 buldum doğum aninda 95 mm olması lazımmış bizimki 97 bir hafta önce 100 mm olmuştur bir ay önde gidiyor herşeyi çünkü