sraleyna Ruruu bende rahim ağzı yetmezliği teşhisi vardı 14. Hafta dahil 38-40 mm ölçüldü sonra Serklaj atıldı
Ruruu sraleyna soylediginiz olculer tam olarak o haftalarda olmasi gereken olculer aslinda neden oyle oldu ki?
Sizdenbirii1 sraleyna alttan mı bakılıyor yoksa karından mı acaba doktorum bana bunun hakkında hiç bilgi vermedi perinatoloji takipliyim acaba gittiğimde karından bakıyo mudur
sraleyna Ruruu benim bir gebelik kaybım var 21. Haftada ağrısız açıldı rahim ölü doğum oldu o sebeple önlem için atıldı
Ruruu Sizdenbirii1 doktor bana karindan bakti eger gerekirse alttan bakacagim dedi karnimdan bakinca tamam gerek yok dedi erken dogum riskiniz varsa doktorunuz takip ediyordur muhtemelen yinede bir sonraki kontrolunuzde sorun isterseniz
S-nur1 36 felandı benim bakılmıştı 16.haftada ama normal denildi şimdi 20.haftadayım 37/38 cıvari doktor güzel hersey bir problem yok dedi çok şükür bir sorunum da yok
Ruruu S-nur1 benim 13. haftada doktor karnimdan olcmustu 36 demisti normal dedi de acaba cok fark ediyor mudur vajinal veya karindan olculmesi bugun de buna kafayi taktim bilginiz var mi
senem0987 Rahim ağzı uzunluğu nedir 13.haftamda karından da bakıldı vajinal de ama bana doktor böyle bir şeyden bahsetmedi
Ruruu senem0987 rahim agzinin ic kisminin uzunlugunun olcusu yani. Uzunlugunuz haftaniza gore iyiyse doktorunuz bu yuzden bahsetmemistir. Risk olsaydi muhakkak soylerdi ilac vs verebilirdi