buse2507 Selammm kızlar❤️ biz 22+1 olduk bugün görüş günümüzdü😍 oğlum gayet sağlıklı çok şükür 🙏 507 gram 30 cm olmuş minnoşum💙🧿 kalça ağrım olduğu için doktorum magnezyum ve d vitamini yazdı, sizde durumlar nasıl?🥳
reyhan03K buse2507 oyyy masallahhh yesin teyzesi bizde 23 hafta 1 gunluguz ayın 8 sinde randevu bakalım biz ne kadar olduk
funnymummy buse2507 bizde 21 haftalık olduk persembe günü gideceğim detaylıya da girdim hersey yolunda şükür
-_MorKaka_- buse2507 23+3 den hello, kızçem bu aralar durmuyor çok kıpır kıpır ve bugün aşırı miğde yanmam var onun harici şükür çok iyiyiz 🤩
SuEr_Tu1512 buse2507 Bizde bugün tam 21 haftalığıızzz😍🍌 Dün detaylımız vardı hiç memnun kalmadım ama bebişim sağlıklı çok şükür. 426 gr olmuşuzz🥹 Kanımda ve idrarımda yüksek enfeksiyon çıktı moralim çok bozuk☹️ Cuma günü tekrar kontrolüm var inşallah o zamana geçer bana dua ediinnn bebeğime ve bana bişey olmasıınn 🙏🙏
buse2507 funnymummy Çok şükür canım 🙏 benim doktorum detaylıya gerek yok dedi sağolsun kendisi herşeyine baktı 20 dakika boyunca renkli de gösterdi 🥰
Ofinisss @buse2507 Benim kızım da 23. Haftası bitti. 22+5tr 550 gram 27 cmdi. Çok şükür bin şükür yeter ki sağlıklı olsun. Hepimizin çocuğuna güzel dileklerimi gönderiyorum ❤️✨
SuEr_Tu1512 buse2507 İnternetten okuduklarım da hiç iç acıcı değil🥺 Aşırı halsiz bir haldeyim, kolumu zor kaldırıyorum enfeksiyondan mıdır acaba 😢
Burnosunn_annesi buse2507 Allah’ın izniyle aşkım görürsünüz bende senin gibiydim nasıl gelecek o haftalar diye şimdide arada sancılarım yokluyor🥰🤤
Burnosunn_annesi buse2507 sabırsızlanmaz mı insan Ben de şu an arada kasıklarım ağrıyor acaba gelecek mi falan diyorum ve 2 gebelik olmasına rağmen aynı heyecan kuzum🥲 O değil de ya ben şimdi bu ağda şimdi ne yapayım kız işin içinde kaldım 37 haftamdayım hafif sancılarım var yapayım mı yoksa biraz daha mı bekleyeyim 😬😂😂