Asya1122 Kızlar çok az sancım çıktı doktor haftaya nst istiyor zaten her hafta gitmem lazım artık. Lütfen yorumlar mısınız erken doğurmam değil mi . Doktor az dedi serum falan verirdim fazla olsa dedi ama yine korkuyorum
Bahar0993 Asya1122 35 haftalarımda bende de Nst de sancı çıkmıştı ama doğumu tetikleyecek kadar değildi doktorum her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapmıştı şu an 38+1 oldu ne gelen var ne giden korkmayın 😇
miniminibebek Asya1122 28 den beri nst de sancılarım var benım bugün girdim yine vardı 3 tane yüksek hatta bu haftaya kadar sancıları hafif hafif hissediyordum ama katlanıyordum bugün gittim ve şu an vajinamın ağrısından duramıyorum :( korkmayın 35+4 teyiz biz şu an
Seltun Asya1122 34’de başlamıştı brnim. 35’de falan nişanda geldi. 40+2 suni sancı başlattılar. Dinlenmek, yatmak çok işe yarıyor.
Esra1004 Asya1122 30. Haftadan beri yalancı sancılarım var 36 da girdim ilk nstye sancı çıktı ama düzenli değildi 38 de tekrar girdim düzenli nstde 80-100 çıkan sancılarım vardı ama ben iğne batırması gibi hissediyordum doktorum biraz daha sıklaşmalı ve ağrı kuvvetli hissetmen lazım dedi hala doğum yapamadım
Asya1122 Bahar0993 ya çok teşekkür ederim içim rahatladı. Bana bir şey yaptırmadı ama inşallah bir şey olmaz
Asya1122 miniminibebek inşallah biraz daha kalırlar sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah çok geçmiş olsun :(
Asya1122 Seltun zaten bana yürüme çok yorma kendini yine de dedi. Bende uzanıyorum sürekli inşallah işe yarar sağlıkla al kucağına sende inşallah 🙏
Asya1122 Esra1004 o zaman benim tahmin ettiğim gibi değil çok sık ve güçlü olmalı ve zaman alabiliyor demek ben sanki kısa sürede sıkılaşacak sanıyorum:( çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin 🙏
ilkkezanneyim Asya1122 35. Hafta çok erken bir hafta değil çocuğunu sağlıkla alırsın inşallah kucağına o ne zaman gelmek isterse o zaman gelir umarım 3-4 hafta daha durur bebişin içini rahat tut sen eğer olurda doğum gerçekleşirse yine bir problem yaşamazsın inşallah
Asya1122 ilkkezanneyim evet biliyorum aslında ama ilki erken doğumdu benim emmedi kuvezde kaldı vs .. o zorlukları asamiyorum evet belki kuveze de girmez ama ya girerse mantığı beni düşündürüyor. Çok teşekkür ederim çok sağol 🙏
Uzumlu_kek 35 den beri bende de sancı çıktı. Hatta 37 deyken 100 leri gördüm.ama açılmam olmadı. Şuan 39+4 um. Hala doguramadim.