Saadetokan Kızlar dün merdıvenden inerken ayagım takıldı dizimin üzerine düştüm ama baya sarsıldım Eşim doktora gidelim dedi ama gitmedim 18 haftalıgım Bişey olmuşmudur Başına gelen varmı
Nomays11 Saadetokan biz ne desek boş canım için rahat etmycekse git doktora, umarım bişey olamamıştır ama 😊
Polo Saadetokan nie gitmiyon ki dr a :/ İnsan içini rahat ettirmek için bile gider Ben ah desem dr da yım :/ Burdaki insanlar bişe olmaz yazıncamı için rahatlıcak Pes doğrusu Ozaman sana yazayım Bişe olmaz
Hhhsssaaa Saadetokan Doktora git mutlaka canım yengem de merdivenlerden düştü korkmuş söyleyememişti bize ertesi gün söyledi doktora gittik hemen bebeğin kalbi durmuştu aldırdık 2 sene kadar oluyor tabi . Allah korusun tabi ama doktora gözüküp içini rahatlatmakta fayda var👍🏻
Sabireeray Saadetokan canım aynı şeyi ben yaşadım hatta burdan post açıp yazmıştım gitmediğini için kizmislardi her serde bı hayır vardır derler ya o düşme sonucunda dalagima çok yakın bir damarda anevrizma yani baloncuk oluşmuş ve çok tehlikeli cerrahi boyutta bebek olduğu için müdahale edemiyorlar tesadüfen öğrendim bence gitmelisin ihmal etme hem için rahat olsun
SedaMeric Saadetokan düşmüşsün nasıl gitmezsin doktora ? Kusura bakma ama hiç mi korkmadın birşey oldu mu acaba diye ? Ben bırak düşmeyi hiçbirşey olmasa bile acaba bebeğim iyi mi diye sürekli düşünüyorum.
YavruKartal1903 Saadetokan Burdan kim sana ne yapabilir ne bilebilir. Başına gelen birine bişi olamamıştır ama sana olacağı tutar.Bişi olmaz diyenleri dinleme Lütfen böyle bir riski alma ve git doktora.
Tontisannecik Amniyon sıvısı bebeği darbelere karşı korur. Anladığım kadarıyla ufak bir kaza seninki yoksa duramazdın. İçin rahat eder acile gidip bir baktırman iyi olurdu
Turgutbebek Saadetokan eşin gidelim demos gitmemişmin nasıl düştüğüne şahit olmadık yorum yapmamız çok saçma olur. Keşke gitseydin