Zeynoo16 Banada 12 haftada kız dedi 15 haftada erkek dedi çıkıntı var görünüyor fakat ben bir umut kordon bağıdır falan diye düşünüyorum 😀bir oğlum birde kızım var çok şükür buna da erkek dedi bakalım sağlıkla gelsin bebişler
Es_Vera Hafta da %90 kız kemik yapısı kız dedi . Tekrar baktıracağız 18 olduk. Kemik yapaısından belli oluyor mu değişir bilmem . Bacak arası görünmedi
bebesever hamilegunlugum5 tabiki bacak arasında bile kordon yanıltabiliyor nub daha garanti dmeişti doktorum
2cocuk2kopek hamilegunlugum5 hayrı tutmuyor maalesef nub a göre kızdı oğlum oluyor 😂 Hatta diğer tüm teoriler Çin takvimi ramzi vs ne varsa yanıldı
Zeyneppp13579 2mrs_1mr 14 te kesin kız dediler bacak arası boştu, ultrasonu da verdi bana hatta. 18 de erkek oldu ☺️
hamilegunlugum5 Zeyneppp13579 nub nasıldı peki?? bende bir erkek diyorlar bir kız 16 haftadayım nub kaldı net bir umudum 😅
minikari 2mrs_1mr bana da 12. Hafta da %90 kız dedi ben de değişir mi merak ediyorum 🥹 pasta falan da kestik
minikari ikibebelianne-M şuan ultrason görüntüsü var mı acaba benimkine bakarmısınız benziyor mu sizinkiyle 🥹 bana da kız dedi doktorum
ikibebelianne-M minikari ultrasondan hic anlamıyorum o yüzden sizi yanlış yönlendirme yapmayayım burada bazı anneler var ultrason fotoğrafindan cinsiyet tahmini yapan isterseniz bir onlara sorun isterseniz etiket yapınca donuyorlar
Anneyimmmben agacall evet gayet net pipi görünüyordu 😂 kordon da değilmiş o kız bebeklerin erken haftalarda vajinası kabarık gorunebilirmis
agacall Anneyimmmben ay ne diyorsunnn bize de 15. Haftada erkek dedi gayet pipi var yumurtalık gibi görünüyordu. Şimdi 21 haftadayız bugün detaylıya girdik ama pozisyon düzgün değildi yine erkek olarak görüyorum ama haftaya yine gelin tekrar bakıxam dedi. Sağlıklı olsun en önemlisi o tabii ki ama insan bi heyecanlanıyor