Nurrrrtek 31+2 haftalık gebeyim aniden gözümün önünde böyle sinekler var gibi parıltılar oluyor sebebini de bilmiyorum yaşayan var mı neden oluyor acaba
Defnecicek Nurrrrtek bende de kusarkennl bir anda oldu daha da geçmedi yarın göz doktoruna gideceğim. Kadın doğum doktoru muhakkah git önemli dedi geçmezse sende git bı canım
Babybebi Nurrrrtek tansiyonunu ölç canım oda yapıyor bendede oluyor arada kendimi çok yorma bol bol dinlen yani birşeyle uğraşıyorsunya az koltuğa uzan 20 dk falan sonra geri devam et 💐
Nurrrrtek Defnecicek teşekkür ederim canm bende geçmezse gidiyim iki gün dür olmaya başladı sebebini de anlamadım
saglikciaanne Canım benim migrenim var ben aynı şikayetle norolojiye gittim bana aurali migren teşhisi koydu gözlerimi kapatıp 15/20 dk dinlenmediğim sürece gözlerimden o sineklenmeler ışıklanmalar geçmiyordu
Nurrrrtek Mor-kelebek yok canm hiç ölçmedim iki gündür böyle oluyor tansiyon olabilir galiba haklısın
Mor-kelebek Nurrrrtek benim tansiyonum düşünce oluyor çünkü gözümün önünde bişey uçuyor gibi bazen kararıyor.. tansiyon yükselince de başım ağrıyor ordan anlıyorum
nilu_98 Nurrrrtek bana ebe anlatmıştı gözünün önünde küçük pariltilar geçmeyen flaş dönmesi kusma varsa hemen acile gel gebelik zehirlenmesi oluyor dedi bi doktora görün kuzum Allah korusun Tansyonunu hep ölç unutma
Manolyaa_ Bende sürekli oluyor sürekli gözümün önünde beyaz küçük solucanlar uçuyor sanki bu şikayetle değil de farklı şikayetlerle 1 ay önce nörolojiye gitmiştim mr çektirdim bir şey olmadığını söyledi neden oluyor bilmiyorum ama