Meryemjan Merhaba kizlar bu gun kontrole gitdim bebek baş aşagi pozisyona gelmemiş ve kilosu 2200gr dedi doktor karnim çok büyük duruyor suyumda fazla degil. Normal dogum icin 3500grdan fazla olmasin dedi doktor ne yapmaliyim sizce
LadyX Meryemjan ben de 33.haftadayım bebek 2,5kilo dedi bugün doktorum. Hiç de çok iri bu bebek vs demedi. Her şey yolunda dedi. 3,5kilo olur doğuma kadar diye tahmin ediyorum dedi.
ErsBegAs LadyX bizim sıpa da yetişti teyzesiii 2.200 olmuuşş 😍 yakaladı artık şükür ki şükür bu gün nst girdiiiikk
LadyX ErsBegAs oyyy aferin Aslan’a yaaa 😍 çok akıllı olacak annesi. Çok şanslısın. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz. Ayy bugün doktorum bana doğum şeklini düşünmeye başla dedi çok gerildim ben yaaa her türlüsü korkunç geliyor bana 🥲 senin düşüncen ne
LadyX ErsBegAs yaa benim minik kuş da dönmüş kanalda dedi hatta doktorum ayy bilmiyorum ben de vajinal düşünüyordum aslında ama işler ciddiye binmeye başladıkça korkar oldum of 🥲
Merve1602_ Bende dün gittim 33+5 2200 gr dedi fazla falan demedi sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil