Parinas Filizingoo sağlıkla kucağınıza alın🤲🏼🌸 benim ilkinde 6 ay sonra oldu. İkinci de 1 sene sonra oldu. Üçüncü ve dördüncüde istediğim ay oldu çok şükür
Filizingoo @Fffyza23 Ne güzel işte kız senin prenses sabırsızmış naz niyaz etmeden gelmiş asıl naz niyazı doğunca yapar 😂sağlıkla kucağına al canım 🤍
Filizingoo @ikibebisannesii_45 Senin bebişlerde sabırsızmış kız Allah sağlıklı güzel ömürler versin inşallah ❤️🍒
Filizingoo @2025teinsallahhamileyim Hep böylelerini okuyorum biliyor musun tam tedaviye başlanacağı zaman rabbim müjdeliyor sağlıkla doğur canım isteyen herkese de nasip olsun ❤️👼
Filizingoo @Parinas teşekkürker Allah şimdi hamile olan herkese bir nefeste doğurmayı nasip etsin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi ❤️🐣
Filizingoo @koza08 Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur mutlaka sağlıkla kavuşalım inşallah meleklere ❤️👼
Prensesdiana @Filizingoo 8 yıl sonra geldi prensim 💙 8 yıl boyunda bir çok tedavi oldum bir çok acı yaşadım sonra oğlum Geldi ☺️ hiç ummadığımız anda tekrar tüp bebek yapma kararı aldığımızda hamilemiyim acaba dedim ama 8 yılın da hayal kırıklığı var çünkü tedavisiz hamile kalamıyordum eşimin olmadığı bi gün test yaptım pozitif tekrar yaptım tekrar derken eşimi aradım gelirken test al hamileyim galiba dedim 🤣🤣
Filizingoo @Prensesdiana herşey hiç ummadığımız anda oluyor inan ki tam herşeyi bırakıyorsun rabbim müjdeliyor seni sağlıkla kucağımıza alalım 🫶🏻
Cicek_ Filizingoo ameliyat, rahim filmi, bir çok doktordan sonra aşılama tedavisine başlayacağım ay 4 yıl sonra aldım güzel haberi. Çok şükür, Allah isteyen herkese nasip etsin, sağlıkla kucaklarımıza alalım🤲🏼🤍
Gullu1094 Filizingoo benimde bir sene olmamıştı ben sürekli nie olmuyor fln diyordum eşim olursa olur olmazsa olmaz diyordu bende mi sorun var diye kendim giderdim hep snra bı gün baktım olmayacak doktrlar saldım gitti dusunmuyceem etmicem dedim düşünmedim etmedim o ay hamileydim ikinci cocugumdada hemn ilk ay kaldım Dirk 3 cu çocuğu DHA istemiyorduk aslında ama oldu bı kaza şuan bizde 20 haftaligiz 2 bebeyle birde hamilelik gün geçiyor öyle
Htcbyttt Filizingoo aynen öyle valla tam bittim dediğim anda rabbim yettim dedi çok şükür aminn hepimiz sağlıkla alalım inşallahh
Zeyelif Evliliğimizin 6.ayında kızıma hamile kaldım. İkinci çocuk için tam 9yıl bekledim. Evliliğimizin 10.yılını gebelikle taçlandırdım çok şükürrr
Gullu1094 Filizingoo öyle valla onlar dogurmuyor snucta onlar sanciyi cekemiyorlar onlar çekseler her derdi isterlermi bklm
Filizingoo @Zeyelif böyle ilki olup 2. İçin çok uğraşanlarda var maalesef ilki oldu tamam devamı kolay olur diyemiyorsun rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin 🤍🌸
Sdanur1 Filizingoo bir gün 18 yaşında rahatsizlanmistjm kadın doğuma gittim doktor dedi ki swnin çocuğun olmaz tüp bebek bilr tutmaz üstüne 4-5 hastaneye gittim hepsi aynu sonuc . 27 yasunda esimle tanıştım durumu anlattım vs kabul etti desi ii olabilir . Evlendim hic korunmadim ilk ay hamile kalmadım ama 2. Ay hamile kaldim . Şuan bebeğim 10 günlük vu mesajı yazarken eşimin omzunda yatiyor . Evlilik sürecimiz evet 2 ay gibi dursada 18 yaşından 28 yaşına kadar içimde hep bi korku ile yaşadım rabbim bu duyguları herkese yaşatmayı nasip etsin