Filizingoo 3,5 sene bekledim yavrumu🥹 evliliğimin 3.ayında kimyasal yaşadım sonra korunmadığım halde hamile kalamadım pcos olduğumu öğrendim adetlerim düzensizdi ovulasyon testine başladım 1 seneye yakın yaptım yumurtlama çatlama gördüm ama olmadı kaç kez doktora gittim hormon testlerim hep normaldi,eşimde kendine baktırdı onda da sorun yoktu rahim filmi çekilecektim 1,5 2 sene erteledim bu süreçte yumurta ve sperm kalitesi için takviyeler kullandık,her adet olduğumda ağlıyordum eşim benim aksime çok sakindi olur diyordu sonra anlattı o da gizli gizli araştırıyormuş neden olmaz diye 🥹bana hiç yansıtmadı yansıtsa belki daha kolay atlatırdım bu süreci çünkü kendimi hep tek çabalıyorum gibi hissetmiştim hamile haberi duymak istemezdim. Rahim filmi çekilmeye karar verdim bir dahaki ay için bu arada âdetim geçiyordu ama benim için normal bi süreçti önemsemedim bulantılarım başladı ablama sordum nasıl bir bulantı bu ben böyle bir şey yaşıyorum diye o da test yap dedi istemedim birkaç gün öteledim sonunda test yaptım ve çift çizgiyi gördüm,8 haftalık olmuş bile ben anlamadan şimdi 30haftalık olduk az kaldı kavuşmaya inşallah sağlıkla kavuşalım 🩵