Mavisss12 sulesen merhaba benimde 20 şubat beklenen doğum tarihi cuma günü randevum var bakalım 6+1 ı’m mide bulantıları başladııı 🤢🤢🤢 daha ilk defa gidicemmm dün gittim dr’m yoktu. Sat 16 mayıs bu arda sizinle aynıyız :)
aksoy005 Ceyx bende Perşembe baktırdım 3639 çıktı sizinki baya yüksek çıkmış güzel değil mi yüksek çıkması
YagmurErdemm @Ceyx Yani dün yaptıysan betayı ikiz değil bebeğin son tarihe göre 6 haftalık doktora gittin mi
Melevcen52 Zeynepppp23 orduda yaşıyorum ilk zamanl gitmiştim beta takibi için şimdi 8.haftada gideceğim hepsini birden görmek için ..😇sizin betanız kaç acaba 5.hafta baktırdınız mı?
Zeynepppp23 Melevcen52 ben 4+4 te vermiştim beta 268 çıktı sonra bidaha vermedim kan tahlili 7. Hafta gitmeyi düşünüyorum bende kalp atışı ve bebeği görmek için ☺️
Zeyzeyzey Selamlar benimde 5+5 sat 21 mayıstı doktor gec döllenme dedi bidahaki gidişimde yeni adet tarihi belirliycem dedi benim hesabıma göre şubat sonu gözüküyor :) inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız bebeklerimizi 💕