Bsyzc Bademlilokum Happy Mom uygulamasında doğum hangi tarihe geldiğine nasıl bakıyoruz ben bulamadım onu
Glcnq Bsyzc şehir hastanesine gittim pınar hanıma temmuzda da ikili teste gidecegım şehir hastanesi 😍
Peri_1 [silindi] yok bende hiç gitmedim sadece acile kan vermeye gitmiştim onun dışında muayene olmaya gitmedim salı günü gitcem inşallah
Madeinpelinn Peri_1 acile kan vermek için ne diyoruz acaba ben bir kere sağlık ocağına gittim kan verdim iki gün sonra yine gel dedi gidemedin küçük bebegm var acilde versem hcg için yükselmesi ne durumda diye . Mümkün oluyor mu ya da ne demek gerekiyor
Aysenurkeser YagmurErdemm herkese selam biz de şubatın başı gibi doğum yapacağız şu anda 8. Haftaya girdik
Selinoritaaa Esen50 ben 6+5 te gittiğimde duydum kalp atışını. Doktorum kalp atışı yeni oluşmuş demişti 😊
Peri_1 [silindi] sizin belirtileriniz var mı acaba ? Benim hiçbir belirtim yok bu yüzden korkuyorum bir sorun mu var diye
Sumbul01 Bende şuan 9 haftalık oldum çok şükür Allah izin verirse ikiz bebişler geliyor doğum da bir aksilik çıkmazsa Ocak şubat gibi olur herhalde