erikarpuz G_h1 normal ben bayılır gibi oluyordum resmen sersemliyordum, fitil olarak kullanmaya baslayınca rahatladım
Seymabyrm G_h1 ağızdan alınca öyle oluyo diğer türlü hazneden kullanınca sorun olmuyor bende bir kez ağızdan içmiştim bidaha tövbe ettim
defnosunannesi_ G_h1 evet bende içinde sarhoş gibi oluyordum ,uyumadan asla kendime gelemiyordum çok kötüydü ,sonra gece 1 kez içince olmadı ,ama fitil olarakta kulanabilirsiniz gebelikte
Bktakdmr G_h1 fitil olarak atın ağızdan yan etkileri çok fazla oluyor. 29. Haftadan 36. Haftaya kadar kullandım fitil olarak arada bir hafif baş dönmesi harici hiçbir sorun yaşamadım. Doktorda fitil olarak öneriyor genelde zaten yan etkisi az olsun diye
erikarpuz G_h1 ben de gebeyim sıkıntı olmuyor ama bi doktorunuza sorun yine de fitil olarak alsam olur mu diyin zaten yan etkilerini sorsanız o da fitil olarak kullan der
seymaseda G_h1 Bende kullandım 9 haftalık filandım 2 ay kadar kullandım fitil olarak daha rahat yine doktoruna sor istersen
Seymabyrm G_h1 hayır içme ağızdan hazneden kullan doktoruna danış bi yan etkisi çok ben ağzıdan alınca sormuştum bidaha ağızdan içme dedi
G_h1 seymaseda yani çok şükür şimdilik düşük tehlikem felan da yok ama doktor yine de yazdı tüp bebek tedavimde de kullanmış gerçi tedavi transfer olumsuz olmuştu