Brcntrs Kızlar merhaba , isimli hastane çıkışı yaptıracağım da, ilk doğumum bilmiyorum tecrübelerinize sığınıyorum… ilk gün doğuncamı giydirdiniz süslü olan hastane çıkışını yoksa ertesi güne mi giydiriliyor ??
plajterligi Brcntrs fotoğraf çekileceğiniz zaman ya da çıkışta genelde giydiriliyor, doğar doğmaz giyerse kirlenme ihtimali yüksek ama tabi tercih meselesi. Doğar doğmaz hemşireye isimli takım verene pek denk gelmedim🌸
Brcntrs plajterligi Ankara’da yaşıyorum genelde hemşireye vermişler ama kirlenir diye benimde aklıma geldi çok kararsız kaldım
Zeynoooom Brcntrs evet herhalde hem adapte süreci bir gün bile hepimiz için diğer gün daha çok kendine geliyorsun çünkü 🙂
Kumsalin_Annesii Brcntrs ilk doğumumda isimli olanı vermemiştim hemşireye normal zıbın alt üst takımını vermiştim kan falan olmadı ama o an zaten doğru düzgün foto çekilmiyor ameliyathanede. Şimdi ikinci doğumum olacak aynı şekilde yapcağım isimliyi odaya çıkınca kendimi iyi hissettiğimde giydirip foto çekinmek daha mantıklı 🌸 Ayrıca süslü püslü bişey düşünüyorsan benim kızım 5 dk bile durmamıştı dantelli bişeyler yaptırmıştım odada bile doğru düzgün durmadı foto çektirmedi ağladı sürekli iyi ki hemşireye vermemişim dedim hatta çok rahatsız oldu hemen değiştirdik zaten.
Esma006 Brcntrs ben giydirip eşimle beraber resim vs cekinmeyi dusunuyorum sonra da batar ederse çıkarırım ilk gün giydiririm ama kendimde olur muyum ayağa kalkacak durumda vs olurisem yoksa ertesi güne kalir
Brcntrs Esma006 bende sezeryan olcam için pek iyi olabilcemi düşünmüyorum, heralde daha sonra giydirmek en mantıklısı
myangelson Brcntrs ben isimli yaptırmamıştım ama yaptirsaydim ilk giydirmezdim. Başka takim giydirirdim onu daha sonra öteki kirlenince veya ertesi gün giydirmek isterdim
Melissayda @Brcntrs fotoğraf çekiminden önce giydirdim ben. O güne kadar o kadar çok kıyafet batırdı ki kaka oluyor, altini açınca birden çiş yapıyor vs.
Eflalinda Brcntrs hastaneden çıkarken giydirdim. İlk doğduğunda hemşireye pamuklu yumuşak olanını verdim çünkü yeni doğdu cildi hassas en sade olan ile daha rahat eder diye düşündüm. Hastaneden çıkarken de hastane çıkışı adı üstüne öyle 🤔 düşünmüştüm. 2. ye hamileyim ve yine aynısını yapacağım inşallah. En doğal en süssüz olanı vereceğiim hemşireye. İlk geldiğinde yüzünde sıvının kalıntıları oluyor burnu kulaklarında lekeler oluyor üstün körü siliyorlar öyle veriyorlar geldiği zaman organik silme pamukları var kare oluyor. Onu nemlendirip sildim. Zaten üstüde batacak gözlerini bile açamıyorlar ilk başlarda çok uyuyorlar rahat olması bebek açısından daha iyi
Brcntrs Eflalinda doğru söylüyorsun arkadaşım doğru olanı yapmışsın , ben bide sezeryan olcam sanırım ilk gün bende o kadar iyi olmam
Eflalinda Zaten ilk başta fotoğraf düşünmüyorsunuz sezaryen olunca ayağa kalkamıyorsunuz yarı oturur pozisyonda yatırıyorlar sizi 8 saat öyle kalıyorsunuz. Bezini bile alamadım her şeyiyle annem ilgilenmişti.2. Günde toparlanıyorsunuz. Tabi bu kişiden kişiye değişir.
Brcntrs Eflalinda evet canım bende sezeryan olacağım, dediğini gibi bebek içinde benim içinde sonra giydirmek em mantıklısı sanırım