Anneyimmmben Mavili1480 yok canım siyatik sinirdir o 😄 kasılması karnında toplanıp gevşeme gibi hissedersin
Burnosunn_annesi Mavili1480 kuzum bugün benim de hafif adet sancısına benzer ağrılarım ve bacağımı atıyor karnım çok hafif sertleşiyor doğuma mı hazırlık doğum mu bilmiyorum bakalım bekliyorum ben de
GirlandBoy_Mom Mavili1480 aşkım bacağın kasılmıştır ondan ağrın olmuştur benimde öyle oluyor gece kaç kere kalkıyorum ağrıyla
Mavili1480 Anneyimmmben Benim hep bacağıma vuruyor canım belden başlayıp bu nasıl geçecek ya yürütmüyor 🥲
Mavili1480 2Princess1Mom Toplanma yok canım hareket halinde ama sürekli olarak bacağıma vuran ağrılar var her gün 🥲
Mavili1480 Burnosunn_annesi Benimde aynı canım bacağıma vuruyor ağrısı ama bebek toplanmıyor hareket halinde bacağım kasılıp kalıyor resmen
Burnosunn_annesi Mavili1480 kuzum Büyük ihtimal artık sona doğru yaklaşınca hazırlık yapıyorlar bebiller ayaklarımız artık ağırlığı taşıyamıyor 🙂
2Princess1Mom Mavili1480 Bebek baskı yapıyorsa ondandır aşkım. Arada banada oluyor kramp gibi. O an bacağımı sürüyorum yürüyemiyorum ama hiç doktora sormak aklıma gelmedi 🤭
Mavili1480 2Princess1Mom Bebek baskı yapıyor demişti banada canım doktorum ama bazen çekilmez oluyor genelde evdeyim çıksam yürümek işkence 🥲
Burnosunn_annesi Mavili1480 yok kuzum biraz iyi şimdi sanırım hazırlık yapıyor karnım da daha inmemiş bilmiyorum hemen doğum olur mu zannetmiyorum ama ah belkide olmaz
Mavili1480 Burnosunn_annesi Hiç sancı çekmedim canım bende ondan anlamıyorum kasılma nedir sancı nedir sağlıkla gelsinler inşallah normal doğum biraz daha streslidir 🙈🥰