Srfblt Hanımlar Nstye tok karınla mı gidiliyor, bebeğin hareketli olması adına tok olmak gerektiğini duydum ama ilk kez giricem nstye, tecrübesi olanlar yazabilir mi :)
Kkardelenn1 Srfblt hayır canım şart değil ben üç defa girdim şimdiye kadar açta gittim tokta sorun yaşamadık bebek hareketli oluyor zaten
Embu Srfblt bol bol yürüyüp çikolata yeyin demişti ebe arkadaşıma ama bana birşey yap demediler direk bağlamışlardı 🤷♀️
Bahar1802 Srfblt merhaba nst bebeğin kalp atışlarını ve sizin sancınızı takip etmek için yapılıyor aç yada tok fark etmez ultrason için tatlı yedirip yürüyüş yapabilirsiniz
MelikeBulut Srfblt ben aç girdim sonuçlarım kötü çıktı yemek yemedin mi dedi yok dedim bişeyelr atıştırıp gel dediler öyle gidince normale döndü
Srfblt Bahar1802 nst içinde bebek uyanık olursa daha iyi olur tok karınla daha net sonuç çıkar gibi duydum da o yüzden sormak istedim sizlere ☺️✨
Esra1004 Srfblt nstye girmeden 1 saat öncesi yemiş olmanız daha iyi çünkü diğer türlü bazen bebekler uyuyabiliyor hareketsiz olduğunda ilk sordukları açmısın oluyor bebek hareket etmezse ona göre yol izliyorlar
Srfblt MelikeBulut evet açken net çıkmıyormuş benim bir tanıdığımda öyle oldu, ordaki hemşire mi görevli mi bilmiyorum bir şeyler ye gel çikolata da ye öyle bir daha yapalım dedi
Elifmehmetemin Srfblt şart değil ama en net tokken çekilen olur canım ben kızımda girmiştim doktor olmadı dedi biseyler ye çektir tekrar dedi bana o yüzden bı meyve suyu çikolata veya kek biseyler ye git net sonuç alırsın en azından 😊 bende 31+1 haftalığım şuan bende basliycam nasipse girmeye nst ye bu hafta olmaz ama haftaya ister büyük ihtimalle 32 den sonra çekiliyormus galiba
Srfblt Elifmehmetemin sağolasın çok teşekkür ederim, ben 31+2 yken girmişken olucam ama benim erken doğum riskim var o yüzden, serklajlıyım
Elifmehmetemin Srfblt bende serklajliyim bu 3.cu hatta ama demedi gir diye belki yarın der bilmiyorum benim birde bebeğim 1.5 hafta önden gidiyor
Srfblt Elifmehmetemin bilmiyorum ki her doktorun farklı oluyor ya uyguladığı tedavi - yöntem VS, risk var diye herhalde erken nst öneriyor, başka bir doktor normal zamanında yapıyordur 😇31+2. Maşallah siz tecrübelisiniz serklaj konusunda doğumlarınız ne zaman oldu acaba hangi haftalarda?
Elifmehmetemin Srfblt Aynen canım öyle tabi . Kızım 40+2 de doğdu oğlumda 38 haftalık doğdu bakalım bu oğlum ne zaman gelir inşallah vakti saatini bekler 🤲
Srfblt Elifmehmetemin inşallah, bende kendime hep öyle dua ediyorum, benim ilk hamileliğim ister istemez hep bir tedirginlik oluyor