Kubusnnn Yumurtlama gördükten kaç gün sonra regl oluyorsunuz ben geçen ay 15. Gün oldum pcosumda var her kadın 14. Gün olur diye şeyler okumuştum takip edenler yazabilir mi ? 🙂
yesildeniz_ Kubusnnn bu ay 12. Günde oldum. Ama daha önceki aylarda daha kısaydı reglle yumurtlama arası
Kaderyusuf Kubusnnn pik gördüğünüz günü saymayın yumurta çatlayınca hormonlar düşüyor adet döngüsüne giriyorsunuz silik gördüğünüz gün ile sayınca 14 gün oluyor. Benim öyle hep bende pcosum.
yesildeniz_ Kubusnnn 27. Günde oldum bu ay. 16. Günde yumurtlama oldu. Ama 13. Günde yumurtlama olduğunda da 26. Günde regl olmuştum
Kubusnnn adatuna geçen ay 15 olmuştu bu ay bakalım yumurtlama gününde ilişkim olmadı yinede gecikecek mi görmüş olurum artık pcos belası 🥲
Kubusnnn Kaderyusuf bende öyle saydım 16. Gün silik çıktı gebelik düşünmedim bu ay çok yoğun çalıştığım için takip ediyordum yinede yarın veya pazartesi olmam gerekiyor bu durumda arada ağrım oluyor ama gelen giden yok bazıları daha geç günlerde söylemiş merakla bekliyorum ☺️