2cocuk2kopek Evet kızlar bugün teslim aldım görselli bir şekilde bırakıyorum sizin için . Haftamda arayarak başvuruda bulundum 30. Haftada teslim ettiler
Fatmadmr37 2cocuk2kopek benimde doğum bekleniyor yazıyor böyle yazdıktan sonra ne zaman geldi acaba? 20. Haftamda başvurmuştum bende 31 haftalik oldum hala haber yok.
Blackkk Kız ne güzel İstanbul’da bir sürü şey veriyorlar bende başvuru yapmıştım ama Kocaeli’ye taşınınca iptal ettiler. Burda da 2 3 krem veriyorlar sadece resmen
NoName_ Blackkk daha dün aldım kocaelininkini,ibb paketini görünce çok üzülüyorum bizimkiler dandik dandik şeyler bebeğe sürmezsin
2cocuk2kopek Fatmadmr37 benimde öyleydi canım 153 ü aradım sordum tarih veremiyoruz dediler . Smsle bilgi geliyor falan dediler ama sabah 9 da direk arayıp getirdiler . İstersen bir ara 153 ü sor sende ama genelde 30-32 de geliyormuş
Fatmadmr37 2cocuk2kopek doğrudur canım biraz daha bekliyim olmadı ararım bende o zaman. Puset nasıl acaba beğendiniz mi? Sırf biraz da puset için gelsin istiyorum.
EsoMom_ 2cocuk2kopek merhaba getirdikleri zaman evde yoksam ne oluyor bi kaç gün önceden arıyorlar mı acaba bilginiz. Varmı
2cocuk2kopek Fatmadmr37 benim normalde bebek arabamın puseti vardı ilk bebekten kalma . Bunu yeni eklemişler sanırım içeriğe zorunlu olunca hastanelerde. Diğer pusetlerle aynı ekstra iç süngeri falan olması baya iyi
Fatmadmr37 2cocuk2kopek evet canım önceden yoktu yeni yeni veriyolar bende öyle gördüm. Bakalım inşallah bizimde yakında gelir.
Papatyael47 2cocuk2kopek anladım canım bende 20 haftalıkken başvuruda bulundum 31 . Haftamdayim hiç bir ses yok doğumdan önce gelsin istiyorum ilk bebeğimede gönderdiler ama doğumdan bi 2 yada 3 ay sonra
2cocuk2kopek Papatyael47 uygulamadan kontrol ettiğinizde doğum bekleniyor yazıyorsa arayı sorun 153 ü