Melissayda 12 günlük lohusayım ve bu soru beni delirtiyorrrr😂 Var mı sizinde sinir olduğunuz şeyler hadi gelin sohbet edelim 🙋♀️
cileklitursu Melissayda sütun nasıl geliyor mu karnını iyi sar sarkmasın ,çocuk üşüyor sanki elleri buz gibi ,hastaneye göre sanki yüzü sararmış mı iki gram akıllarıyla bilgi vermeye çalışırlar beni de tedirgin ederler sinir oluyorummmmmm
GirlandBoy_Mom Melissayda sütün geliyormu çocuk doyuyor mu bol bol ye sütün gelmez tatlı yeme çocuğun gazı olur vs vs😅
myangelson Melissayda nasıl dogurdun? Üşüyor bu çocuk. Altını hızlı degistir hasta edeceksin. Şapka tak kafasına üşür. Aaa aranıyor aç bu çocuk. Ağlıyor meme istiyor kesin. Karnın hiç gitmemiş sarmadin mi? Mama verme onun midesi küçük sutunle doyar zaten. Su ver çocuğa. Boynu kısa kalmış boynundan tut da sallandır. Göbek deliği çıkmış metal para koy çıkmasın. Suanlik bunlar geldi aklıma çıldırmalık şeyler.
keyfimin-kahyasi-misin myangelson hastaneden citkigim gün karnını sarmadin mi Kong long ediyor dedi ismi lazım değil biri djdjdj daha digurali 12 saat oldu bismillah her aglayijca aç bu çocuk diyenlere ayrı ayar oluyorum ay sizene sizene
babyandmom__ Melissayda Aa soğuk su mu içiyorsun sütün üşür ameliyat yerin iyileşmez, bu çocuk sarılık olmuş şekerli su verelim. Sanki çocuk huzursuz sütün yetmiyor mama alalım. Öyle hemen ayağa kalkma. Çocuğun yüzüne çok bakma sivilce olur. Çocuğun memeleri şişmiş ovmadın mı………………….
zynpknt Melissayda sanki biz hiç süt gelsin diye çabalamıyomuşuz gibi davranan insanlar en sinir bozucusu.. geçen ERKEK bir insan diyoki şunu yap süt olur dedim kaç tane emzirdin acaba 😏😏
keyfimin-kahyasi-misin Melissayda Sizene ayol sizene 🙄büyük oğlum 6 aylıkken amcam bile sormuştu yani
myangelson Melissayda yaa boynundan tutup sallandirirlarmis ki boynu uzun olsunmus 😩 yaptirmamisim çocuk boynu kısa olmuş yazin hep pisecekmis🥲
myangelson keyfimin-kahyasi-misin ya bana da daha 2 aylık olmamisken karnın 5 aylık hamile gibi duruyor dedi memleketten komşu kadını bogacaktim sezaryenle yeni doğum yaptım ben farkındasın dimi dedim ee karnını sarmadin mi diyor sarmadim ne olmuş dedim 🤦🏻♀️ yahu zaten bu ameliyattan sonra zorlanmisim kendime zor gelmisim dikişlerin açısından sarmak aklıma gelmedi kimse kusura bakmasın. Spor yaparak eritirim 6 ay 1 sene sonra
Melissayda @babyandmom__ kaynanam telefonda diyor memişlerini ovda çocuğun sütü çıksın ben şokk, yıkama suyuna tuz koy kokmasın da dedi 😂😂😂
Melissayda @zynpknt herkes çok bilgili gerçekten olmayan memeleriyle bile bir şeyler söyleme gereksiniminde bulunuyorlar 😂
ElvinEmineeee Sutun doyurmuyor .sutun az .onun için agliyor.falan🤦🥲gecen sene bu gunler bu sorulardan o kadar yorulmusdum herkes bi akil veriyordu.amma ikincide cok şükür deneyimliyim herseyi biliyorum