Ynckpgn Kızlar midem aşırı bulanıyor 7+6 oldum midem bulandıkça ağlıyorum zaten halsizim sürekli uzanıyorum kalktığım gibi lavaboya koşuyorum doktor randevum var gidemeyecem galiba o derece yani hamdolsun yinede bebeğim olsunda var mı böyle yaşayan
mor_menekse1 Ynckpgn bnde öyleydim prilama basladim cidden çekilecek çile değil ikizlerim var ewde onlara bakamıyorum kusmaktan ilaç birazda olsa tutuyor içmeye basla bence
Mucizegibi0 Ynckpgn Ben 7+3 oldum şükür daha öyle bulantı kusma yok sadece sabahları açlık hissinden sanırım midemde his oluyor yedikten sonra geçiyor çabuk acıkıyorum birde🙏 Olmaması için dua ediyorum çalıştığım için çok zorlar beni yoksa sizde kolaylık versin Allah inşallah kuzumm ya bulantı zor valla
Ynckpgn Bbydust Doktor ilaç vereyim mi demişti bende ilk olduğu için gerek yok demiştim keşke isteseydim
Minervafl Ynckpgn sabah akşam birer prilam içeceksiniz ve bittiii yazdırın doktorunuza kesinlikle çok rahatlarsınız
Sarees Ynckpgn bende ilk hamilelikte aynıydım ama hiç gerek yokmuş ya … prilam zaten hamile ilacı doktorunuza danışarak deneyim , niye kolayı varken zor bir hamilelik geçiresiniz ki 🥲
Ynckpgn Moz bende hep böyle derdim hamile kalayım kusmaya razıyım diye rabbim kabul etti hamdolsun inşallah sende yaşarsın
adatuna MadameTussauds bugün ilk defa 2 saatliğine bankaya gitmek durumunda kaldım bir tık iyi hissettim gelince kustum ama sıkıntı yok olacak bunlar 😀
MadameTussauds adatuna Ilk gebeliginde de böyleydin sen demi doguma kadar mi sürdü ? Iyi bari kiz bir tik gelisme var desene.. bende pamukcuk illetiyle ugrasiyorum bacim Rabbim beterinden korusun