Minikeller38 Hanımlar riskli gebelik yaşıyorum Acı badem hariç başka özel hastanelerde önerebilecğiz doktor varmı ilgili güzel yüzlü olması önemli muayne üçretleri ve doğum ücretleri ne kadar 🙃
cileklitursu Minikeller38 benim kuzenlerim hümada doğum yaptı orda ersad bey varmış onu tavsiye ettiler ben maddi durumlardan dolayı özele gitmedim kendim de deneyimleyemedim ama yinede araştır istersen
Aybuke2110 Minikeller38 dünyam hastanesinde Eda Ülkü Karakılıç var canım ilk doğumumu da o yaptırdı şimdi hamileyim yine aynı doktora gidiyorum benimde iki gebeliğim de riskliydi
U-M_mom Minikeller38 Benimde riskli gebeliğim var Zeki yılmaza gidiyorum çok memnunum çok ilgili bilgili bi doktor muayene ücreti 3000 doğum ücreti anlaşmalı olduğu hastaneye göre değişiyor
Minikeller38 cileklitursu bende ilk oğlumu orda doğum yaptım ama hem doktorumuz gitmiş Ordan hemde hüma hastanesi taşınıyormuş o yüzden orayı eledim doktorlarda hep yaşlı kalmış genç hiç yok 😂 yaşlı görünce içim kararıyor .
Minikeller38 cileklitursu otogarın ordamı artık işlev veriyor . Taşınacak diye duydum ama hemen taşındıgını bilmiyordum doktorları değiştimi acaba
Aybuke2110 Minikeller38 muayeneyi indirimli ödüyoruz tam bilmiyorum ama 1550 gibi bi fiyatı vardı sanırım 35 binde doğum ücreti ama bu aydan sonra artacaktı ücretler
Aybuke2110 Minikeller38 belediye de çalışıyor eşim sendika indirimi canım başka hangi kurumlara indirim oluyor bilgim yok bi hastaneyi arayıp bilgi al istersen
Minikeller38 U-M_mom evet biliyorum zeki beyi benim ilk gebeliğim ölü dogum oldu kendisine ablam tüp bebek için gdyordu o sırada bende gittim beni ve bebeği araştırdı bende kan pırtılaşması çıktı . Çok iyi bir doktor .
U-M_mom Minikeller38 Evet benimde ikinci gebeliğimde kalbi durdu kürtaj oldum bundada çok kanamam vardı Zeki beyi tercih ettim genetik test vs yaptırdı ama her konuda çok iyi doktor beni diş ağrımdan bile o kurtardı öyle söyleyim 🫢