Kalbimde Myyfamily sadece böyle uzanıyorum böyle karnına dokununca sertlik oluyor böyle hep dikkate ediyorum böyle uzanıyorum böyle artık bacağımı neresi o taraf sert oluyor
Myyfamily Kalbimde ben ilk hissettiğimde mide tarafımda bir kelebek çırpınıyormuş gibi bir his vardı onun da bebek olup olmadığını anlamamıştım da ultrasonda hareket edince aynı hissi yaşayınca bebek hareketinden olduğunu anlamıştım
Esma006 Kalbimde bende korkuyodum da en sonunda hissettim soluna yat sürekli ve sakin bir yerde uzan o zaman hissetmek daha kolay oluyor
tahamommy Kalbimde 18. Haftada hissetmiştim bende o kadar erken beklemiyordum 😅 böyle pıt pıt diye bi iki bişi oluyor tekme gibi beklediğin için ayırtedememiş olabilirsin ama zaten 24. Haftaya kadarda zamanı var diyor doktorlar
ErsBegAs Kalbimde 19+4te dışarıdan görüyordum odaklanınca 🥹😍 ama bazen anlayamayadabiliyorsunuz, kilonuz, plesenta konumu, iç karnınız vs hepsi etkili oluyor
demirrleydi_ Kalbimde hissetmemen normal ilk gebelğimde 22 haftayı geçmişti hissettim şimdi 20 haftalık olduk ikinci gebelik 18 haftadan beri hissediyorum hatta uykudan uyandırmaya bile başladı sende hissedersin yakında hatta artık isyan edeceksin canımı yakıyor çok sert vuruyo diye 🥰
tahamommy Kalbimde benimde ilk öyleydi mısır patlıyor gibi sonra alışıyorsun dönmesine falan az kalmış seninde hissedersin