Oztrkysm17 Ben yaptirdim çok memnun kaldim 8250 tl, arayan hemşire cok ilgili tavsiye ederim, 10 gün dediler 5.gün de sonuçlar çıkmıştı
kyn52 Oztrkysm17 selam ben de orada yaptırmayı düşünüyorum memnun kaldınız mı 8250 TL dediler bana da bunun dışında bir ücret alıyorlar mı
gokcee-20 Ben de oraya yaptırdım ikili testim riskli çıkmıştı yeditepe üniversitesine yaptırdım çok ilgililer
kyn52 Asl_bnc23 anladım teşekkür ederim diğer yerlere göre çok uygun ya o yüzden biraz kafam karıştı çünkü diğer yerler 11-15 arası kaç günde sonuçlar çıkar dediler
Asl_bnc23 kyn52 iki haftada bir gönderiliyormuş kanlar kan verdiğiniz tarihle ilgili biraz örneğin kanlar gönderildi ve siz diğer gün kan verdiniz yaklaşık 16 günü bulur ama kanın gönderildiği gün verdiyseniz 5 gün içinde bile çıkabilir ben bi hafta sonra sonucu öğrenmiş olacağım
kyn52 Asl_bnc23 bu arada ben aradım genetik birimi bilgi aldım bana ayın 25’inde çıkacağını söylediler sonucumu cinsiyeti sözlü olarak arayıp söylüyorlarmış
kyn52 Asl_bnc23 hayırlısı olsun artık çok heyecanlı demek ki ben kanların gönderildiği güne denk geldim ki beş günde çıkıyor
Asl_bnc23 kyn52 evet öyle olmuş kanlar bugün ya da cuma günü verildi sonuç perşembe ya da cuma çıkacak hayırlısı olsun doktorunuzun cinsiyet tahmini olmuş muydu sizin 😄
Asl_bnc23 kyn52 delta Hospital biraz daha uygun gibi ben Reyhan hocayı sevdiğim için gidiyorum açıkçası nereye geçse giderim