Moz ikinci gebeliğimi gün aşırı ilişkiyle elde ettiğim için hep öyle yapmaya çalıştım, ama üst üste her ay yapınca sperm kalitesi kesinlikle etkilendi çünkü son zamanlarda spermler su gibiydi anlatamam ona da moralim çok bozuluyordu, kafama göre araştırma yapıp eşime çinko takviyesi içirmeye çalışmıştım spermleri su gibi diye şimdi inanamıyorum bunu yaptıgıma, açıkçası bu imtihanı ne kadar rahat atlatırsak o kadar güzel olacak sonu ve olsun diye değil sağlıklı hayırlı evlat olsun diye dua etmek daha önemli, bazen adet olduğum için ağlıyordum ama hemen toparlanıp üzülmemem lazım adet olmak bile çok değerli buna şükretmeliyim ya hiç adet olamasaydım diye düşünüyordum bazen de yaşadığım kötü tecrübelerin karşılığında Allahın bana zamanı geldiğinde en güzel en hayırlı en ahlaklı çocuğu vereceğinden emindim, yaşadıklarımızdan zerre haberi olmayan insanların olsun olsun üzülme yine olur gençsin diye tesellilerinden o kadar sıkıldım ki siz de buna maruz kalmayın diye uzun uzun anlatıyorum bu durum içindeyken bize zulüm geldi ama mükafatı emin olun çok güzel olacaktır kafadan atma olayı maalesef gerçek kendime spordan ayrı olarak da hobi bulmaya çalıştım rakamlı tablolardan boyuyordum beni aşırı rahatlatıyordu önerebilirim