Lilo128 Kızlar bat 25 haziran. Ama ben 23 ünde regl oldum. 3 gündür hamilelik testi yapıyordum(innovita marka) bugün pozitif gördüm. Böyle sağlıklı hamilelik geçiren var mı?yoksa şuan kimyasal mı geçiriyorum? Yorumlarınıza çok ihtiyacım var
Sila41_ Lilo128 bende aynı markayla hamileliğimi öğrendim şuan 32 haftalığız bende regle 1 hafta kala yapmıştım negatifti regl günü sabah olmayınca tekrarladım pozitife döndü Bence hemen hastaneye git ve kan ver kadın doğum acilde sonra tekrarlıyorlar testi 2. Kandan sonra kesinleşiyor sağlıklı olup olmadığı ama kanaması olanlara tedavi başlanıyor her halikürda
Lilo128 Reglimde başta kahverengi damla şeklindeydi, şuan normal koyu kırmızı. Benim reglim zaten 3 gün sürer. Nasıl anlayacağım :(
Lilo128 Sila41_ aynı markanın lh testi de pik gösterdi. Birşey var ama sanki doktor için erken. Nasıl bir tedavi başlanıyor bilginiz var mı?
1oglanannesi Lilo128 menım regl 17 sıydı 20 sı regl oldum ılk gun pembe geldı azck ıkıncı gun kahverengı ama cok 3 cu gunu azcık kahfe rengı ve bu gun 4 cu gunu hıc bısı yok normalda nöyle olmuyodu bendemı test yapsam acaba ?
Lilo128 1oglanannesi bence bir deneyin ama hassas test almanız lazım. Chatgpt ye test markasını ve betahcg kaç seviyeyi algıladığını sorun hepsini söylüyor. İnnovita baya hassas 10 seviyesini algılıyor
Sila41_ Lilo128 progestan tarzı düşük önleyici başlanıyor çoğunlukla hap iğne veya fitil bazen 2 si birden bazen de yoğun kamama varsa düşük olmaması üçin yatış yaptırılıyor ben yerinizde olsam beklemeden giderim
Beril63 En mantıklı olan gidip kan vermeniz çünkü o idrar testlerinin güvenirliği yok varsa regl olmuş olsanız bile kanda çıkacaktır