Visneli1so-s bebek arabasını ebebekten aldım baby PLUS canyon olanı,Hastane için de LCW dan normal penye yumuşacık bir pijama takımı aldım kısa kollu Eylül ayına denk geliyor diye malum sıcak buralar biraz o aylarda bile birde depend aldım doğum sonrası için.Onun haricinde 10-15 tane zıbın aldım yenidoğan sonuçta ilk zamanlar bezden taşıyor sırtına kadar çıkarabiliyorlar.yenidoğan için 1 tane tulum aldım.5-6 tane patikli alt aldım.3-6 ay 10 tane takım aldım şapkaları dahil.12 çift çorap aldım üçlü satılıyor zaten.Onun haricinde dalin sıvı deterjan yumuşatıcı şampuan yağ aldım birer tane birde mustela aldım şampuanı falan.Benim cildim aşırı alerjik ve hassas bende mustelanın nemlendiricisini kullanıyorum bir tek o iyi geliyor😅anası kılıklı olursa diye.banyo küveti maşrapa kova,emzik ve saklama kabı aldım.Küçük biberon aldım wee babynin su falan koymak için.1 tane Müslin örtü aldım,1 tane polar battaniye,1 tane de içi peluş dışı örgülü çift yönlü battaniye aldım.Alt değiştirme örtüsü aldım yıkanabilir birde bebek arabasına koymak için aldım aynısından yastığı yumuşak geldi baya😅Islak mendil stokladım molfix şimdilik bu kadar onun haricinde 6-9 ay beğendiğim kıyafetlerden aldım giydiririm diye aynı modellerden bulamazsam düşüncesiyle😅Beğendiğim kıyafetleri 6 aylık falan alıyorum artık Yenidoğan kıyafetleri 1-2 ay giyebiliyor sadece o yüzden büyük al alacaklarını canım.