xSarelle Kızlar merhaba benim değer 5.30 filandı, şu an 1.90 ama asistan doktor kullanmaya devam et diyip geçiştirdi baya oluyor bunu diyeli de, sizin ne oldu doz eksilti mi ?
Ftm2025 xSarelle benim 3 e yakındı 2. Ayda bu kadar yüksek olmamalı diye 25lik levotiron başladı 1.90 lara düştü doğurana kadar içiçeksin dedi ayda bir kan veriyorum aynı dozdan devam diyor
minikari xSarelle bende gebeliği öğrenir öğrenmez gitmiştim yaklaşık 5 haftalıktı sağlık ocağında Tsh 6 küsür çıktı sağlık ocağı doktoru 25 mg yazdı sonra dahiliyeye yönlendirdi oraya gittim doktor pek ilgilenmedi devam et dedi ben 25 liği yaklaşık iki ay düzenli kullandım değerim 1.67 ye düşmüş 25 likten devam edicem gebelik sonuna kadar çok korkuyordum düşmez diye ama düzenli kullanınca düşüyor değeriniz 😍🌸 ayda bir kontrol şart tabi
xSarelle Ftm2025 Havvanur96 SedANurK minikari AnayimBenAna_ Nursemom90 kızlar Çooooookkkk teşekkür ederim hepinize 🙏🏻 hepsini okudum 💕😘 böyle devam edip ilgili bir doktordan da tekrar test isteyeceğim o halde ☺️ bebek büyüdükçe dozun yetmeyeceğini söyleyen arkadaşım ayrıca teşekkürler bu bilgi çok önemliydi benim için 😘🥰
Havvanur96 Benim çok yüksekti 50 mg başladık her ay kontrole gidiyorum 2 aydır çok güzel düşmüş ama mg düşürmedi doktor. Düşürecek misiniz dedim bu sana fayda etmiş bundan devam edecez dedi.
SedANurK Bende gebeliğin öğrendiğimden beri kullanıyorum ilk 3 ay 25 mg 3.aydan sonra ise 50 mg kullanmaya başladım bu hafta yine kontrolüm var bana doktorum bebek büyüdükçe kilosu artıkça ihtiyacı artacak dozu artıracağız dedi hiç düşürmedi
Nursemom90 Aşırı bir düşüş veya yükseliş yoksa tedavi aynı dozla devam eder. Ama her ay mutlaka bakılması gerekir
mooommmmyyy xSarelle benimde sizin gibiydi bana da doktor iç dedi devam et şuan 1.73 ben 25 mg kullanıyorum devamlı değişen bi değer ilaç içmeyince çıkabiliyo tekrar