isimsiz12 Merhaba izlediği şeyleri dikkat ediniz lütfen bundan etkilenmez şuanda etkilenmez demeyin hatta izlediğini ne varsa izin vermeyin onunla vakit geçirin resim yapmak oyunlar oynamak oyun hamurları kitap okuma gibi bu tarz şeylere karşı yoğunlaşarak kafası dağılır ağlamalar var mı? Eğer varsa gece uyku töreri atağı geçiriyor ola bilir benim kızım da 4 yaşında izlediği şeylerin yüzünden bu sorunu yaşadık yaklaşık 3 4 ay bir süre yaşadık maalesef ağlıyordu inliyordu içine çin kaçmış gibi öyle kedini yatağından atıp duruyordu sabah kalkınca hiç bir şey hatırlamıyordu sürekli yanında uydum şu anda bile yanındayım iyice dalınca öyle yatağıma geçiyorum daha önce çok kötüydü yaklaşık 3 ay hiç uyandık geceleri sabaha kadar ağlardı ne duala okudum açtım sabaha kadar telefonda dua dinliyorduk doktura gittik doktor dedi korkmuş ola bilir psikiyatrise götür tek başına destek almasın benim çocuğum da kediden korkmuştu doktor olduğum halde 3 ayımı verdim dedi gittik aslında bn psikiyatrise anlatınca herşeyi bn rahatladım ve gececi bir süre olduğunu anlayınca çok üstüne düşmedim kafama takmadım ve öyle atlattık sizde kafanıza taktıkca size daha zor gelecektir hic sitres yapmadın bağırıp çağırmadan hep güzel bir şekilde yaklaş ona bu sorun çözülür inşallah çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen çok geçmiş olsun