Ygmur06 5+2 kesesi olup bebeği olmayanlar varmı arkadaşlar sonradan bebek gördünüz mü yoksa kimyasal mıdır 💙
Masal2021 Ygmur06 kimyasal değildir ben 5+5 te keseyi görmüştüm 8 haftalık bebeği gördüm merak etme ins gorursun
Elisasu123 Ygmur06 5. Haftada kese görmüştük 7. Haftada gittiğimizde hem kalp atışı hem bebeği görmüştük yani endişe edeceğin bir şey yok
Elifelif1 Ygmur06 ilk muayeneye altı haftalıkken gittim kese var dedi 15 gün sonra yine gel sekiz haftalıkken gittim kalp atışını dinletti ♥️
Masal2021 Ygmur06 kimyasal gebelik değil bu kesin referans dışını bilmiyorum ama kimyasal değil çünkü keseyi gormussjnz stres yapmayın bebeisi de görürsünüz ins
YavruKurtveAnnesi Ygmur06 normalde beta 0-5 arası referans alınıyor. Eger gebelik varsa 5den yüksek oluyor sayı referans dışı demesinin sebebi o
Elif0715 Ygmur06 testi yaptırdığınız laboratuvar belli bir değere kadar ölçüyordur betanız daha yüksek çıktığı için sistem referans dışı değer olarak göstermiştir
Elisasu123 Ygmur06 onu bilmiyorum cnm o yüzden yorum yapamıyorum ama sorun olsaydı zaten dr. Bilgilendirildi sizi dikkatli ol inşallah sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsin