Seher_blk Sonunda benim de son 99 günüm tabi daha erken de olabilir sezaryen olacağı için sizin ne kadar kaldı neler yaptınız her şey hazır mi
Kkardelenn1 Seher_blk son 36 gün canımcımmm🌸🌸ama 36+6 da çağırıldık bebişimiz dönmediği için sezeryan olabilirmiş o gün netleşecek inşallah ortalama 20 gün içinde doğum olacak sanırım
LLimonn Seher_blk sayılı günler cabuk geçiyor inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizş kucağımıza 🫠 ben 32 de hazırladım herşeyi ne olur ne olmaz diye erken doğuranlara cok denk geliyorum hazır olsun dedim😊 suan 33+6 yım kasık ağrılarım var😒
Seher_blk Selim_Alparslan benim alışverişler bile bitmedi ya ne güzel senin her şey hazır, sağlıkla kavuşun inşallah
Seher_blk Kkardelenn1 ayy maşallah kuzum çok hızlı zaman ya inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebisini 😍🥰
Selim_Alparslan Seher_blk yavaş yavaş hazırlarsın kuzucum 🎀 erken doğum hikayelerini okudukça korkuyorum 😪 benimde hamileligim riskli ve kötü geçti sayılır o yüzden nolcagi belli olmaz diye hem korkudan hemde fazla agirlasmadan yavaş yavaş tamamlıyorum %80 i hazir inşallah 🌸
Kkardelenn1 Seher_blk evet gerçekten öyle şimdi randevuya kadar nasıl geçecek onu düşünüyorum 🥹amin inşallah sağlıkla kolaylıkla alalım hepimiz minikleri kucağımıza 🌸🫶🏼
Seher_blk Valla kızlar 2 gün öncesine kadar hazır değildi benim ama dün komple ne var ne yok aldım tamamladım sadece bez ıslak mendil pişik kremi gibi şeyleri almadım