Esra-135 Kızlar Geçen Ay 20 Mayıs ' ta reglimi oldum fakat bu ay hala olmadim ama Bayram da 1 kaç gün başka şehire gittik ziyaret vs. İçin orada da kaldık dolayisla mevsim değişikliğinden gecikme olmuştur diye düşünüyordum. Geçen sene de yaza geçerken 12 gün gecikmem olmuştu hamileyim diye düşünüp kan vermiştim ama negatifti bende bu şekilde düşündüğüm için mevsim değişikliğinden dolayı geciktiginide düşünüyorum. Bu arada 2 gün önce akşam otururken kasiklarimda batma oldu yaklaşık 20 - 30 dakika sürmüştü. Sonra bir daha olmadı regli oluyorum dedim ama hala yok . Bu Ay yumurtlama mi bile anlayamadım 1 gün şeffaf uzayan akintim oldu 2 gün sonra tekrar oldu . Ya geç olacağım yine ya da hamilelik varsa da hiç belirtim yok mesela göğüs ucu koyulasmasi oluyor ya normalde şu an o da yok bende. Hiç bir belirti yaşamadan hamile olduğunuzu nasıl anladınız ? Bir de 3 gündür bogaz ağrısı burun tıkanıklığı nezle vs. Yaşıyorum bir sürü ilac kullandım. Bilmiyorum .
tahamommy Esra-135 benim belirtilerimin hepsi öğrendikten sonra oldu canım, hele ki göğüs ucu kararması falan 15. Haftadan sonra falandı, çok şüpheleniyorsan basit bir test alıp yap bence dediğin gibi hava değişikliğide olabilir bana da çok oluyor öyle
yagmurkose Esra-135 canım benimde hiç belirtim yoktu göğüs acısı dışında onuda regli olurum diye göz ardı etmiştim, çok aklını kurcalıyorsa kan ver bence
Ozlemerikci543450 Esra-135 7 aylık ikiz hamileyim bugüne kadar en ufal belirtim olmadı adet olmamak dışında okadar ki belirtisizim 🤗
Aselyusra Esra-135 benim de göğüs ucum acıyordu ama onu da emzirdiğim için hissettim. Ama hiç ihtimal vermemiştim. Adet olacak gibi hissediyordum her an bir hesapladım 3 gün geçmiş. Gece 12 de nöbetçi eczaneden test aldım geldim o saatte direk çıktı çift çizgi. Şok tabi. Çok şükür
Esra-135 yagmurkose Bende de çok çok hafif göğüs hassasiyeti var normalde cok hassas olurdu ama bu kez çok hafif . Nadir de olsa ara ara bel ağrısı oluyor ama ben bunları regli oluyorum diye düşünüyorum ama şu an hiç bir şey yok . 🥰🙏
Esra-135 yagmurkose Dış tedavisi görüyorum şu an eğer ki gebelik varsa tek korkum diş ağrısı ve şu an ara ara yokluyor beni tabiki de istiyorum canım bakalım sadece son 3 gündür kullandığım ilaçlardan dolayı korkuyorum yine de HAYIRLISI 🥰🙏
Esra-135 Ozlemerikci543450 MAŞAALLAH RABBİM SAĞLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞAALLAH . Çift rahimli olduğum için benim gebeliğim riskli oluyor HAYIRLISI 🥰🙏