HaticeElmas Kızlar 34 haftalık olduk sizce ne zamn yikamaliyim kaç derecede ve hangi deterjanı kullanmalıyım.?
Kucukmom HaticeElmas ben dalanın doğal zeytinyağlı granül sabununu kullanıyorum kıyafetleri yumuşacık yaptı ve çok da hoş kokuyo bem 30 haftamda yıkadım herşeyi ne olur ne olmaz diye 🥰
Sedaahmet HaticeElmas bende 34+3 haftalığım. Dün başladım yıkamaya. Dün battaniye ve yünlüleri yıkadım. Bugün beyazları yıkadım. Yarında renklileri yıkayacam. Sonra ütüleyip cantayı hazırlıcam artık. Ben dalinin granül dogal sabunuyla yıkadım. Yumuşatıcı kullanmadım. 6 aylık olduktan sonra kullanirım yumuşaticı. 😊 20 derecede 20 dk yıkadım.
HaticeElmas Kucukmom ben hacı şakirn bebk deterjanıni aldım ama ne kadar iyi bilmiyorum sizce onunla yıkasam mi
HaticeElmas Elsaa çanta mida hazrlamadm siz neler koydunuz çantanıza yazarmısz benm ilk hamileliğim birz tecrübesizm
Kucukmom HaticeElmas ben çok araştırdım bazıları makineyi bozuyo çamaşırda bile kalıntı bırakıyo bence araştırıp öyle kullanın
Anneballari58 HaticeElmas ben evde kurttum canım dışarda hava nasıl bilmemde toz falan vardır ya bi odada kurut bence
Ecemgny Merhaba bende gecen hafta yıkadım 35 oldum şimdi bence yıkayın 30 derecede renk karışır diye korkmayın cok zıt renk olmadıkca karışmıyor gecen hafta bende böyle bir post açmıştım 🤷🏻♀️😊 ve ütülemek biraz zaman alıyor çünkğ herşey küçük küçük ve çok 😂
Sedaahmet HaticeElmas ben ilk başta yumuşatıcı kullanmak istemedim, zaten aldiğım dalin deterjanda lavanta kokulu. Cok güzel kokuyor. 😊 sizde bi an önce başlayın bence yıkamaya. Daha ütülemesi var bunların. 😊🤗
HaticeElmas Anneballari58 çok güzel güneş var sanki yaz geldi o yüzden bugn yıkamak istiyorum güzel kurusnlar diye
Anneballari58 HaticeElmas ben kıyamadım kuzum ya dışarının tozu falan olur die evde kuruttum ama sen bilirsin😊
Sedaahmet HaticeElmas benim evin önünde inşaat var. Cok toz olur. Yoksa hava günesli dısarda kuruturdum ne guzel. İnşaat olunca evin içinde kurutuyorum malesef. Biraz gec kuruyor o yüzden 😊
HaticeElmas Anneballari58 birz havalandırp içerde kurutaym o zmn bende kıyamam şimdi😊 bebeğim kiyaftlei toz olmasin😍
MasaaL HaticeElmas kızz geç kalmışsın yıka bence, daha kuruyacak ütüleyeceksin yerleştireceksinnn. Ben dalan roxy kullandım su ile karıstırarak kalıntı kalmasın camasırlarımda diye. 30 derece 800 devir’de yıkadım, yumuşatıcı kullanmadmmm