G12s_18 forumgurmesi 18 ile 23 haftaları arasi dedi 17 haftada tekrar kendi doktoruma gidecem 20 haftada detayliya
Meliiss_ Kvsvs kanamaların devam ediyor mu bende de miyom var ve kanamalarim kesilmedi canımı sıkıyor
Cicek_ Bende 13+5 haftalığım 🌸 doğum 3 ocaktan 24 aralığa geldi,daha ne kadar ilerlicek bakalım 🙈 doktor kız dedi ama alışveriş için detaylıyı beklemeyi düşünüyorum 🤍
leviosaaar 14+3’üz biz de, kızımız biraz nazlı hamileliğin başından beri lekelenmem oluyor ama çok şükür iyiyiz 🥹 önceki haftalarda kabızlık yaşıyordum şimdi de düzenli magnezyum kullanmaktan sanırım ishal oluyorum bir ortasını tutturamadık 😂
Meliiss_ Kvsvs ya bende de miyom var 11 haftalıkken kanamam başladı hala da kesilmedi hala ara ara devam ediyor korkutuyor bu da beni 😔
MnvAkcl Benim de 15+1 erkek dedi doktorumuz 13. Haftada da erkek gibi diyordu şimdi kesinleştir artık hala doğum tarihi konuşmadık ama uygulamada 40. Hafta 26 aralık olarak görünüyor hayırlısıyla zamanında gelsin inşallah henüz hiçbir şey almadım biraz çekiniyorum 20. Haftadan sonra alırım sanırım ama en önemli mutlaka alınması gereken dediklerinizi bekliyorum 🙏🏻😇
Zeynep5827 Ecmsyl Bende aralık annesiyim 3. Gebeliğim ama ilk gibi heyecanlıyım 7 sene sonra 3. Hamile kaldım 2 kızım var birde oğlum olacak Allah nasip ederse inşallah şuanda 19+2 haftalık olduk haftaya detaylı ultrosana gircem daha hiç birsey almadım ama beşik ve bebek arabası araştırması yapıyorum sürekli doğuma 1 ay kala almayı düşünüyorum herşeyi
Ecmsyl Zeynep5827 ayy günlerimizde aynı sizinle 😍😍 bende bugün 19+2 idim. 😆 cuma günğ detaylı ultrasonumuz var bizim inşallah😍 bende gec öğrendim cinsiyetimizi. Yenı yeni başlıyorum. Bebek arabası alma nıyetım var . Ama en sona bırakıyorum en yuklusu en sona geri kalan herşeyimiz var fazlasıyla ana kucagı sallanan hamak beşiği sepet beşiği felan. Hele oyuncaklar of off kıyafetler abisinden bile kalan epeyce var bende onları halledip ikinci tura başlıcam yanı eksiklerimizi kış bebeği bolca zıbın alırım uzun kollu. Tulumlar felan ayına göre montlar felan. Battanıye almıcam öyle şartladım çok fazla var 😆😆 hastasıyım. İsimli yatak nevresımı yaptırıyorum bırde hastane seti yaptırıcam karar veremedim. 😌 sağlıkla gelsinler inşallah gercekten ılk gibi cok heycanlıyım bende
Zeynep5827 Ecmsyl benim iki kızım olduğu için erkek kıyafeti hiç yok sıfırdan düzecem herşeyi isme daha karar veremedik ondan dolayı isimli şeyler bakmadım hiç kızlarımdan kalan puset aba kucağı elektrikli beşik örümcek var şuanda acil olan anne yanı beşiği ve kıyafetler ama ben herşeyi unuttum ne alıcam hastaneye ne götürecek inanın hiç bilmiyorum sürekli sorarak not alıyorum çok heyecanlıyım sizin gibi rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ecmsyl Zeynep5827 aminn cümlemize inşallah😍 merak etmeyin aynı tecrubesızlıgı yaşıyorum . Yani hem kzıım hem oğlum var ama yünede ilk gibi. Kış bebeğide ilk olacak😍 yaparız bız yaa tulum body bol tutun önemlisi onlar . Kış bebeğine ne lazım olursa. Aciller listeniz varmış zaten daha var olur yavaş yavaş😍 bende zamana bıraktım alıp koyuyorum neysekı buyuk eksıklerımız var 🤣 az masraflıyım🤓