H2001e oğlumda erken doğum riski yaşadım 31 haftalıkken. Bir gün öncesi ilişki ve çarşıda çok yürümüştüm. Ertesi gün kasıklarımda batma oluyordu ama öyle çok fazla değildi. Bütün gün dinlendim akşam yemeği öncesi bir ıslaklık fark ettim ve iki damla kadar kanamam olmuştu. Hafif sümüksü. Eşime fotoğraf attım kayınvalideme gösterdim ve gidelim beklemeye gerek yok dedi. Sancım yoktu kasıklarda batma fazlalaşmıştı sadece. Hastaneye gittiğimde 1 cm açılmam vardı. Sancımı durdurana kadar 1.5 oldu iki doz çiğer geliştirici, nidicard ilaç falan içirdiler. Sanırım 6 saatte bir içiriyorlardı. Bir gün hastanede kalıp eve gittim ful yattım 37 ye kadar sadece tuvalete gidip geliyordum oturduğum yerden duş alıyordum eşim oluyordu yanımda .15 dk yıkanıp çıkıyordum. Progestan fitil kullandım sabah akşam. 38+5 te 2 cm açıklıkla suyu azaldığı için suni sancıyla doğuma alındım. Vaktinde gelir inşallah bebeğiniz.🙏🏻 şimdi 31 haftalık hamileyim sertleşmeler oluyor gün içinde ama normal dedi doktorum. İnşallah kızımı da zamanında kucağıma alırım🙏🏻