BengiK Birhayalimvr bizim oglan olacakmis. Ultrasonda ve fetal dnada ogrenildi. Cok sukur dusuk risk cikti o da iki gundur fena belim agriyor kalkarken yatarken oluyor. Gaz durumu bayagi iyi su an fena sisim ama… Bulanti bir prilam ile guzel. Sifir ile kotu. Hareket hissetmiyorum. Heyecanla onu bekliyorum.
Filizingoo @BengiK hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💙 şişlik oluyor ya özellikle gece olunca rahatsız ediyor baya
BengiK Filizingoo benim de oyle aksam baska bir insana donuyorum. Bir ara gunduz de vardi da cok sukur simdi yalniz aksam.. ikinci trimester tatli olacak belli ama bir seyler de birakmiyor
Asena6532 Filizingoo 13+1 den selamlar🤚Bulantım ve öğürmelerim çok fazla. yemek yiyorum ama hiç yememiş gibi oluyorum.İçimden kız bebek geçiyor😀😀
Filizingoo @Asena6532 o öğürmeler iki gündür hastayım boğazımı deliyor bakalım benimde içimden kız geçiyor ama bir tarafımda erkek diyor 😂😂
Asena6532 Filizingoo hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da.Devlet ve özel takipliyim en son devlete gittim söylemedi.Haftaya özele gideceğim o söyle belki
Filizingoo @Asena6532 amin inşallah aynı durumdayız devlette gittim demedi bu sefer özele gidicem özel ultrasonları devlete göre daha iyi olabiliyor
benceyn Minkkk ay sadece bende var sanmıştım. Benimde göbek deliği etrafımda bi sızı oluyor bazen. Ve yatmak çok zorlaşmaya başladı dönemiyorum sizin gibi. Benim karnımda olması gerekenden hızlı büyüdü ben ona yormuştum☺️
mrvess Göbek belli etti artık kendini oğlum olacak baya sivri bi karnım olacak gibi 😅 prilam olmadan hala yapamıyorum ama prilamla bulantım olmuyor . İlk 3 aya göre daha iyi herşey