Mervekokluce Doktorum bu hafta yaptırmam gerektiğini söyledi. Istanbuldayım ama birçok firma var. Deneyip memnun kaldığınız bir firma oldu mu?
Busraatpl Mervekokluce hastanem eurofinsle anlaşmalıydı geçen ptesi verdim yarın belki çıkar dedi temsilci
Simlifar Mervekokluce natera panorama firmasında yaptırdım arkadaşım çok araştırdı en iyi firma o olduğuna karar verdi yaptırdı bende orda yaptırdım yorumlarına baktım memnun kalan çok vardı eve geldiler kan aldılar akşamında hemen kargoya veriyorlar
Busraatpl Yektek22 yazarım tabi , eşim aradı belki çıkmıştır diye ama 8le 10 gün arası cıkıyo genelde, yârın çıkabilir demiş bekliyoruz bakalım
gunesveguney Mervekokluce Eurofins e yaptırdım memnun kaldım bi sorun yaşamadım firmaları şikayet sayfalarında aramanı öneririm bazılarında çok yanılma ve şikayet var canım
omerimaskim intergene yaptırdım, bir hafta olmadan sonuç çıktı Ankarada labarutuvarları. çok da memnun kaldım
Mylittlemoon Istanbulda en uygun Yeditepe universitesi duymustum 8250 tl civarinda olmasi lazim, ama detaylarini bilmiyorum arastirmak isterseniz bakabilirsiniz
Eesrayldrm Mylittlemoon internette yorumlar iyi yarın bir arayıp sorayım 2 lı 3 lı riskli cıktı doktor yaptırmamı önerdi.
Hemsireezo Mervekokluce merhaba. Tüm firmaları arayıp bilgi alın içinize sinene yaptırın. Ben doktorumun tavsiye ettiği yerleride aradım ama orada yaptırmadım. Çünkü ankarada bir laboratuvara gönderiliyordu. O kadar parayı gözden çıkarınca insan tüm hastalıklara bakılsın istiyor. 1000 den fazla hastalık taraması yaptırdım özellikle Amerikaya gönderen şirket buldum. Sağlık çalışanı indirimi aldım. 14.000 tl gibi bir fiyattı aralık ayında indirimimle 9750 tl ye yaptırdım. Mutlaka fiyatta artış vardır. Dilerseniz firma ismi verebilirim. Yasak mı bilmiyorum.
June6 Hemsireezo merhaba hangi firmaya yaptırdınız acaba dediğinizde çok haklısınız o kadar ücret ödedikten sonra insan herşeye bakılsın ister firmanızı söylerseniz ben de bi ona bakmak isterim🌸
yavrumunannesi96 Mervekokluce genox natera da yaptırdım. Çok memnun kaldım. En iyisi orası cidden. Kanı almak için eve geldiler. Sonrasında Dhl kargo numarası paylaştılar. Amerika’ya teslim edilme aşamasına kadar takip ettim. İçiniz rahat olsun