3_bebelianne mardine474 ben hep enerjiğim hem kızım hem oğlum var bence kişi ile alakalı gezer tozarım ödemim çok olmaz🙈
Havva-Saribas Benimde ilki erkekti onda daha çok zorlandım bu kız bunda hamilemiyim değilmiyim belli değil bu arada 31 haftalık olduk biz bu zamana kadar iyi geçti
asafmom-22 İlk gebeliğim oğlumaydı baştan sonra hamile olduğumu anlamadım bile o kadar rahattım ki, şuan ikiz hemde kız olduğu için mi bilmiyorum baştan sona aşırı zordu ve hal zorlamaya devam ediyor hayırlısı ile doğursaydık 🥹
myangelson mardine474 ben oğlumda yaşadım bunları yerimden kalkasim gelmiyordu. İlk oğlumda biraz daha iyiydim bunda daha kötüydüm bulantı vs konusunda da hatta herkes kesin kız diyordu ama erkek 😅
Parinas mardine474 bende tam tersi oldu oğullarıma olan hamileliğimde daha çok ağırlaştım zorlandım. Kızımda öyle olmadı
melsaanne İlk çocuğum erkek 9 ay bulantı yaşadım doğumda dahi kustum ama sürekli aktiftim ağırlaşma olmamıştı şimdi kızıma 23+6 hamileyim daha öğrendiğim ilk zamanlardan beri o kadar ağır geçiyor ki elimi kolumu kaldıracak halim yok karnım zaten çok çabuk çıktı ve yan simitlerimin dolduğunu hissediyorum oğlumda göbeğim öne doğru büyüyordu sadece şimdi vücudumun her yeri büyüyor ve taşıyamıyorum🤣 yani kısaca oğlumda daha rahatmışım şuan aşırı rahatsızım maalesef
Ela__nur mardine474 benim şu an 12 haftalık doktor kıza benziyo dedi ama benimki çok şükür rahat ilerliyor bilemedim 😂 hiç ağır hissetmedim kendimi ama
Damla_g28 mardine474 ilk hamileligim kızım olacak 38 haftalıgiz hiç zorlanmadim ev temizliycem şimdi 😂😂😂
Ayseyldz07 mardine474 canım kız bebeğe hamileyim 36 haftalık oldum hamileliğim boyumca sadece bir kez migdem bulandı ilk hamileliğim çok rahat geçti geçen haftaya kadar ağırlaşmamıştım bile bence bünyeyle alakalı hatta hiç migdem bulanmayınca erkek bebek diye düşünmüştü herkes kızım sagolsun hiç yormadı beni
Erkekannisi2 mardine474 ayy canım ben 3. Hamileliğim , ilk ikisi erkektii , bunda yasadıgım seyleri yasamadım , cok uyku o agırlık hissi hiç gitmedi ilk gunden beri vardı hala var ,
-rabiss54- mardine474 ilk hamileliğim de kızım oldu hiç hamilelik belirtileri olmadı ağırlığım da olmadı şuan ikinciye hamileyim ve oğlum olucak Rabbim nasip ederse bu çok sıkıntılı ve ağır geçiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun hamilelik zor
Senemikoo mardine474 ben kızıma hamileyken hiç yorgunluk bitkinlik gibi şeyler hissetmiyordum tamam evet kusma falan çok yaşadim ilk 3 ay kötü geçti ama doğurmadan 3 gün öncesine kadar çarşıda fıldır fıldır geziyordum şimdi 22+2 erkek bebiş bekliyorum sanki 1 senedir karnimdaymis gibi o kadar ağır geliyor ilk günden beri öyle bir halsizlik ve yorgunluk. Yani bence kişiden kişiye ve doğum sırasına göre bu durum değişiyordur