Hatice4136 Aşılama 10 bine yaptırmıstım 2024 ekimdi sanırım bu sene şubatda İstanbul Bahçeci umut tüp bebek merkezinde tüp bebek 130 bine yapıldı ilaç ve ek ücretler hariç ilaçlar ilk etapta 60 civarı tuttu extra kan ve tahlillerle fiyat artabilir bizim çoğu kan yeniydi sperm testimiz yeniydi onları tekrarlmadık o yuzden onlara ücret odemedik embriyo dondurma 25 bindi bzim sadece 1 embriyo var geride taze transfer yapıldı genetik test yapıldı eşimle bana onlarda 15 civarı tuttu transfer sonrası progestan iğne ve coraapirin baslandı ilk üç ay onlarda berdeyse bize 50 bine mal oldu yani bizim hemen hemen 300 bine mal oldu ama bu kişiden kişiye artıs gosterebilir Eahim filmim vardi cekilmedi o gerekirse ona yada farkli prosedürler oygulanırsaa farkli ilaçlarda eklenebilir 6 senedir çekiyordum bu hasreti okadar sacma seylere okadar parca oarca oara gittiki aslında kart taksit bi şekilde girdik bu yola cok sukur tuttu amh cok düşüktü sizin durumunuz ne bilmiyorum ama beklemekte kadındada erkektede sperm ve yumurta rezervini azaltıyor imkan varsa kesinlikle deneyin aşılama boş geliyor bana yani zaten ihtimal olarak cok düşük olduğunu söylüyorlar doktorlar